reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Witam,jako pierwsza :eek: mała wstała o 6.Już był tydzień spokoju od kaszlu i znowu się pojawił ehh no jakaś masakra :confused2:Chyba zrobię jej dziś syrop z cebuli może szybciej pomoże niz te sklepowe syropy.U nas słoneczko świeci więc mam nadzieję że będzie przyjemny dzień.Mam zamiar skoczyć na ciuchland co jest koło przedszkola małej może coś kupię Cośkowi :tak:
IzaV mąż w domu był na szczęście bo chyba bym nie usnęła
Odezwę się po śniadanku.

reklama
Dołączam do Was z córeczką :-)
Po wczorajszym usg jestem troszke zaniepokojona...ale jednak jestem dobrej myśli.
Po pierwsze jak miałam iść na usg genetyczne w 12 tyg to lekarz odradzał mi usg na którym byłam wczoraj w przychodni na NFZ i na gen. poszłam prywatnie...
A wczoraj na tym rozwalającym się usg wyszła arytmia serduszka :-(
Malutka waży 220-240 g no i tyle...
Dzisiaj idę prywatnie na echo serca płodu.
Lekarz uspokajał mnie, że serce może nie do końca jest "rozwinięte" i czasami tak bywa...i nie jest to nic groznego...ale dla pewnosci trzeba to sprawdzić.
Nie myslalam, ze ciąża jest tak stresującym czasem...:szok:
Wcześniej wszystko było dobrze...na tym usg jakieś problemy..późzniej w gabinecie lekarz przez brzuch sluchal serduszka i też było oki...ale no trzeba to sprawdzić.

Ostatnia edycja:
All me domyślam się, że trudno jest się nie stresować w takiej sytuacji. Dobrze, że dziś macie do echo serca - przynajmniej szybko wszystko się wyjaśni. Odezwij się po!
Gratuluję córeczki!!

Witam się z poczekalni u gina mego :) troszkę mi się przed czasem przyjechało, ale spodziewałam się korków, a tu luz mnie zaskoczył :) trzymajcie kciuczki, odezwę się jak już będę w domku. Dzisiaj pierwszy raz miałam dobre ciśnienie u położnej, bo zawsze mam 140/90, a dzisiaj się wyciszyłam i wyszło idealne 125/80 :)

Dzień dobry :-) nie wiem dziewczyny jak u was ale u mnie piekne słoneczko z rana i chyba się wezmę za okna w końcu :confused2::-D
Magdalenha ja już trzymam &&&&&&&&&&&&& :-)

ja się też witam ze słoneczkiem :)
pożarłam śniadanko i stos tabletek, a teraz popijam herbatkę i czekam na pana z meblami :)

Zenia Ty tak nie szalej z tymi oknami, bo wiesz, że rąk do góry podnosić nie wolnoo :)

Maghdalena to czekamy na wieści po wizycie :-)

All-me spokojnie, na bank ten sprzęcior był zły i wszystkie parametry będą poprawne, zobaczysz :)

miłego dniaaa, bo dzisiaj będę tu mniej aktywna :)

Dzień dobry:-)

Franek moje młodsze też mi pobudkę o 6 zrobiło krzyczące "maaaaaaamoooooo koniec nocy" :-D Dzisiaj jeszcze zostawiłam go w domu ale temperatury już niem, więc jutro przedszkole:happy:
niezła ta Wasza okolica;-)

Allme napewno wszystko będzie dobrze, ja dlatego robię połówkowe zawsze po 22 tc, żeby nie meć takiej sytuacji ( nie martw się wiele znajomych miało zdiagnozowane coś nie tak z sercem ok 19 tyg a późnej okazywało się, że wszystko jest ok.

Maghdalena trzymam kciuki:-)

Pandora gratuluję synka:-)

Więcej nie pamiętam ....:zawstydzona/y:

Miłego dnia, kończy mi się przerwa na kawę, czas wracać do rysowania z synem:-D

Przypomniałam sobie: zenia odpuść sobie te okna, Izka ma rację, ręcę w górze nie są wskazane.

dziewczyny, zwolniłam się z pracy i za godzinę mam być na IP, dzwoniłam już do ginki mojej.. od rana bardzo boli mnie brzuch jak na @, wzięłam nospy i nie jest lepiej, aż mi do pleców promieniuje. Jestem przerażona... swój numer zostawiam izce , w razie czego.. błagam, trzymajcie za nas kciuki!!!

Dzien Dobry :-D

Maghdalena powodzenia na wizycie i spotkaniu z dzidziusiem;-)

Ktr kciuki za wizyte :-D

Franekkimono zdrowka dla coreczki!

Ewcik trzymam mocno kciuki!!! Daj znac jak bedziesz juz po wizycie ;-)

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry