Hejka Wszystkim!
Dziś mam mega leniwy dzień

dopiero godzine temu ściągnełam się z wyrka...
Dziewczyny z tymi tygodniami to jest tak, że rzeczywiście liczą te skończone. Czyli jak jest 35 tc i 6 dni to lekarz policzy to jako 35 tydzień. Nieważne, że raptem kilka godzin brakuje do pełnego 36.
Quincy te siuśki ciemne może dlatego, że mało piłaś? Kolor moczu zależy przede wszystkim od stężenia mocznika. Im więcej mocznika tym ciemniejsze i odwrotnie. A im więcej pijemy, tym bardziej rozcieńczamy mocznik i wtedy mocz jest jaśniejszy. Zatem może to powód
W piątek przyjeżdża moja mama i będzie już ze mną do końca, tj. do porodu i później też. Wczoraj dzwonił teść zapytać jak się czuję itd. i mówi, że jak już Kubuś się urodzi to oni oboje z teściową przyjadą mi pomagać i wtedy moja mama, będzie mogła wrócić do domu i odpocząć... No spoko, że myślą o mojej mamie, która jest co najmniej 10 lat starsza od nich, ale chyba kurna logiczne, że wolę pomoc mojej mamy niż teściowej. Tym bardziej, że nie wiadomo jak będę się czuła, jak będę się goiła po porodzie czy normalnych czy CC. A jak będę musiała komuś psiochę pokazać, żeby sprawdzić czy wszystko ok, to co? Teściowej pokażę!!!??? No i co to ma być, że mama moja ma pojechać jak Kubuś będzie na świecie... co to ona nie ma prawa z dzieckiem być?
Wkurzają mnie! We wszystko się wtrącają! A jak z mężem się kłócę, to mi zawsze wypomina, że to moja mama wtyka wszędzie nos! Chyba swoich starych nie widzi!
W każdym razie powiedziałam mojej mamie, że jej nie puszczę do domu po porodzie tylko będzie tu siedziała