reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpniowa mama

A pisałam wam kiedyś, że czekam na warunki finansowe jakie mogą mi zaproponować w nowej pracy i co .................... dalej czekam :wściekła/y: Tam jest taki bajzel, ze szkoda gadać. No i nadal nie wiem co będę w styczniu robić. Nawet jak sie zdecyduję przenieść to moze być tak, że będę musiała wrócić do starej pracy i dopiero działać, żeby mnie przenieśli a ja tak nie chcę :wściekła/y:

reklama
a co do pracy... to byc moze i ja wróce od stycznia... tesciowa najprawdopodobniej pójdzie na emeryture (skótek wyborów samorzadowych ) , no i dwie w domu siedziec nie bedziemy... z meżem pracowac nie bede wiec najprawdopodbniej otworze swój biznesik.... ale to wszytko w nowym roku...

obiad przygowtowany rosołek dla Olka gotowy , posprzatane...ufff odpoczywam:-) :-) :-)

A ja się nudzę i czytam info w necie.
Mogłabym już iść po Gabunię ale Łuki przed pierwszą stwierdził, ze zacznie histeryzować i wsadziłam go do łóżeczka i zasnął. Już poraz drugi...
Wieczór pewnie do bani będzie...

Buziaczki dla Oliwci i Andy, trzymajcie się bidulinki!!!!

słowiczku! w odpowiedzi na priva (na którego odpisać nie mogę, bo, delikatnie rzecz ujmując, poczta mi... nawala :wściekła/y:) w ciągu najbliższych dni nowe sierpniówki otrzymają dostęp do wątków zamkniętych!
pozdrawiam,
Magda

reklama
Ufff, ale znowu mialam maraton... Skończyłam pisać tekst, znowu w ostatniej chwili. Do tego bylam dziś na zakupach bezglutenowych (wykorzystałam znowu chwilę, że Paulina była z Maraskiem), oddałam do wywołania zdjęcia z... ostatniego roku :-):-) (jak zdobedę skaner, to odkurzę fotowspomnienia na zamkniętym), ugotowałam obiad z dwóch dań i nareszcie usiadłam nad kawką i ciasteczkiem...
Słowiczku, ściągnęłam Tracy z serwera, dzięki. Ciekawe, dlaczego nie doszło. Specjalnie przedwczoraj wyczyściłam skrzynkę :(
Żużaczku, wieszak piękny. Kurcze, może dzisiaj uda mi się usiąść nad decu... Wszystkie zaległości wreszcie pooddawałam.

Do góry