reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpniowa mama

no coś nam sie dziewczyny ociągają :-) chociaż dzis Slowiczek chyba za wszystkie norme zrobił ;-) a ja próbuję do porządku Anikę przywołać, niektóre z dziewczyn to jej nawet nie znają :dry: bo tak tu dawno była !!

Kurcze oby to na ten ząb a nie jakiś wirus bo teściowa po szpitalu z noga w gipsie bedzie i jeszcze chora Liwia i kupa roboty w zakładzie - i mnie wywiozą w kaftanie !!!!

reklama
Oj Słowiczku ciężko, nawet bardzo ciężko. Jutro też do pracy na 8. A do tego znowu zostałam sama, ślubny wyjechał, zobaczymy się dopiero na wielkanoc. Lecę z dziećmi do włoch!!!!
Zmykam Dobranoc

hej!!
Justyna a masz jakiś kontakt z Aniką jak tam jej Rokasnka?
U mnie dziś byli goście dwie ciężarne pary jedna rodzi w czerwcu a druga w lipcu..... śmiałam się cobyśmy się z mężowym nie "zarazili" tą epidemią......
Nenar moja przyjaciółka pracuje w Bolonii, i jak zdjęcia wysyła to żal d........ ściska.
My na te wakacje pewnie znów będziemy w domu siedzieć.
Mój Tomek od kilku dni strajkuje z jedzeniem, nie wiem czy to przez to przeziębienie , katarek, czy zęby.....
Co do kupek, to dwa giganty dziś zaliczył......
Idę spać...........

witam z rana. maja nie spi od 4.00 i teraz walczymy o sen. siedzi w swoim łózeczku i mnie woła. nie mam dzis siły. wstawałam chyba do niej z trzy razy i do tego tak wczesnie wstała.podoga do dupy, zepsuła mi sie pralka , podgrzewacz sie przepalił . nic poprostu boski dzionek sie zaczął . noo i dzwoniła tesciowa :(buuuuuuuuu . chyba zeby mni e dobic. ok znikam . moze wejd e i nadrobie jak cudem zasnie ...........

zasneła teraz na spokojnie moge was poczytac. ....
nenar - nie ma zeczy niemozliwych. wiem doskonale o czym mowa. cieżko samej cholera bardzo ciezko . czasami normalnie to Zobacz załącznik 23663
marta - odzywaj sie kochana . pogadamy wszytskie bedzie ci lzej . Zobacz załącznik 23664
słowiczku - świat niekoniecznie musi dać w ,,kośc"Łukaszkowi najwaznijesze ze zna swoja wartośc i napewno sobie nie pozwoli. dzielny wojownik :) :-D
no to znikam pobuszuje jeszcz e gdzies sobie .........h,mmmmmmmmmm sterta garów woła mnie z kuchni ,,ZMYJ NAS !!!!!!!!!" ale to chyba pozniej Zobacz załącznik 23665-spadam

reklama
Do góry