reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpniowa mama

Ale tu dzisiaj smutnawo - choróbska, chcą się wieszać....
A ja na poprawę humoru (w razie jak by mi się popsuł) pojechałam na zakupy ciuchowe i kupiłam sobie swetr, Ani spodnie, majtki i golf.

reklama
łoooooooo jesuuuuuuuuuuuuuuuuu mnie jeszcze czeka kupno sukienki na wesele, no to przygotujcie się na mega doła, bo pewnie w każdej jak hipopotam będę wyglądać :no::no::no:

Czesc dziewczyny,ja tylko na chwileczke bo mezus przyjechal w obiad do domu zone pielegnowac:-),(nie wszystkie chlopy sa glupie;-)).Jeszcze dokladnie nie wiem ,ale z pewnoscia ma rano probe i bedzie jutro wczesnie wyjezdzal,ale dobrze ze teraz ze mna jest:tak:.Ja mam sie troche lepiej,ale bez paracetamolu to bym juz dawno padla.Ostatnia noc byla koszmarem.
Zycze Wam milego wieczorku i duuuuzzzzo zdrowia naszym chorym.Do jutra.

hej

chyba nikt tu za mna nie teskni buuuu

my po bilansie, Hania ma jakies szmery w sercu i mamy skierowanie do kardiologa, staram sie nie martwic na razie, ale w sumie niepokoj jest

z Hellen bylam u ortopedy, przynajmniej tu wsio ok

arabella Misiunia chyba ma skierowanie do kardiologa, kiedy idziecie?

kurcze nie mam czasu na bb:no:

Witam
Wiecie co jak czytam o tym waszym wieszaniu to bym kopa porządnego wam zasadziła takiego od serca przestańcie glupkowato myśleć macie po co i dla kogo żyć i można mieć i wszystkiego po uszy a jednak mysli o jakichś wieszaniach co za bzdura tak robią ludzie słabi trzeba w dzisiejszych czasach mieć twardą dupę i wytrzymywać wszelkie niepowodzenia bierzcie sie za siebie i uszy do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no ładnei wszyscy się chorzy robią moja Amelka dziś po 5 się obudziła z płaczem i mamusiu katalek mam za kilka min gardełko boli no i juz załatwiona szok
zdrówka wszystkim chorującym
Atol mam nadzieję ze to tylko będzie dla sprawdzenia a wszystko bedzie ok
Bibka was pozdrawia i jakaś epidemia dołów czy co?

A co do wesel to poszła bym no ale nici w tym roku ale za to 2008 az się boję bo tyle się szykuje że za wszystie lata bo juz nie byliśmy 4lata

arabella Misiunia chyba ma skierowanie do kardiologa, kiedy idziecie?

zerejestrowali nas na... 9 stycznia!

Mój kaszel coraz gorszy. Mogłabym dostać dyplom z medycyny, bo zanim dojdę do lekarza już wiem co mi przepisze. Oczywiście nic nie mogę brać tylko czekać aż przejdzie. Czyli moja stara zasada: "samo przyszło, samo pójdzie" znowu się sprawdza.

Byłam dzisiaj u gina. Malutka jest naprawdę malutka, bo waży ok. 2400. Chciałabym, żeby miała powyżej 3000g jak się urodzi! Szyjka miękka i trochę skrócona. Zrobiłam w końcu większość zakupów (wydałam 900 zł!!!) i czas zabrać się za pranie i prasowanie.

Skaba, fajne te kopniaczki, prawda? Niech nam dziewczyny zazdroszczą, może któraś się skusi.

ja jutro dzwonie sie zapisac, ciekawe jak u nas

i mam Hanke zapisac do okulisty, bo tvoglada z nosem w ekranie, tez ciekawe na kiedy, bo tylko dwa osrodki sa z dzieciecym okulista

arabella z Misiunia ile wazyla?

u mnie obie bardzo podobnnie, hania 2300 a Helen 2250

reklama
Do góry