reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpniowa mama

hej !!!

Słowiczku ja bym sie zastanowiłą czy nie lepiej zrobić Łukasiowi fajne studyjne zdjęcie ładnie oświetlone itp bo przy takich uroczystościach to różnie bywa a to zdjęcioa są na gorąco !!!!!

Agata jak najbardziej Canona jak Cię stać to lepiej wydać wiecej !! dobre cyfrówki są tez z olympusa ! tylko nie kupuj sony, panasonic itp !!

Goga jak 30-stke macie to piekne zdjęcia prosze wstawiać do galerii !! my tez go mamy !!! i tez łapliśmy tą promocję :-D

Domicela super film faktycznie tylko końca nie widziałam bo musiałąm jechać do zakładu pokończyć robotę :wściekła/y:

reklama
No to staneło na canonie, tylko zobaczę jaki i kiedy, bo w tym miesiącu już na pewno nie bo już tyle kasy wydałam na siebie ale za to mam kilka nowych bluzek i 2 pary spodni więc jestem zadowolona. :tak::tak:

Nie chce mi się pracować ale uczyć też nie :-p I co by tu zrobić :confused:. Na początek herbatka malinowa :-p:cool2:

Słowiczku u mnie też tak jest, jak są razem to drą koty, wystarczy że Marta wyjdzie gdzieś na chwilę to Szymon lata po pokojach i jej szuka, a gdy się okaże że jej nie ma to ryk na całe osiedle!

nenar - napisz w ogóle jak ci jest we włoszech, widzisz tam gdzieś miejsce dla siebie, bo zdecydowaliście się chyba wyjechać na stałe?

Tak chcemy tu być ale chyba nie na stałe. Napewno 5 lat, może trochę więcej. W Czaplinku kupiliśmy działkę pod budowę, więc na stare lata wrócimy tam. Jest mi tu dobrze, najważniejsze że Kamil obok, dzieci juz ok. Na poczatku Szymon nie chciał jeść, ale teraz nadrabia. Szukam dorywczej pracy na 2,3 godziny dziennie, bo nie jestem przyzwyczjona do siedzenia w domu. Gdyby nie dzieci to pewnie już pracowałbym w pełnym wymiarze godzin.
Kamil pracuje na 3 zmiany, więc może cos wykombonuję

ejo

no i bede chora, glowa boli, gardlo boli

a co najgorsze ciocia dzwonila ze hanka ryczy ze ja ucho boli, fak od tego kataru chyba zapalenia dostala

wyslalam je do lekarza, zobaczymy:no:

nenar wysylaj to cieplo i slonce do mnie bo normalnie juz mnie gnie na maxa:angry:

slowiczku u mnie jeszcze ani hania anie Helena nie chrzczona i jaos sie nie zanosi, chyba poczekam, jak beda chcialy isc do komunii to ochrzcze:-p

martwie sie Hania, fak, no nic wczesniej wyjde z pracy

pozdr

a goga witaj, jaka firme zalozyliscie?

Witajcie,
Bedziecie kupować jednoczęściowe czy dwuczęściowe. W zeszłym roku kupłam dwuczęściowy i bardzo żałowałam więc tym razem stawiam na jednoczęściowe.:tak::tak:

My mieliśmy dwuczęściowy,ale spodenki na szelkach ogrodniczki więc śnieg się z żadnej strony nie dostawał.Zresztą u nas śnieg był może z trzy dni taki porządny,także kurtka nam się bardziej przydała.I jeszcze w tym roku jest dobry,także ominie mnie "przyjemność" kupowania nowego :-)

reklama
Goga zerkałam na Waszą stronkę internetową :-) Powodzenia w interesie życzę ;-)

Wybrałam się dziś z małym do fryzjera.Gdzie indziej niż zawsze i jak podejrzewałam zawiodłam się na całej linii.Młoda jakaś babka cięła,nieostrożnie,włosy małemu na buźkę leciały i policzyła mi tyle co nasza "stała" fryzjerka.Doszłam do wniosku,że sama bym mu lepiej skróciła :dry: :baffled: Więcej nie eksperymentuję.Nasza "stara" jest najlepsza i w dodatku do domu sama przychodzi :blink:

Chorującym duużo zdrówka.

Do góry