reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpniowa mama

domicela dzieki za lampy!! Prześliczne!!

My juz mamy katar po lewej. I jakby sie przestało tak lac z nosa. Zobaczymy jak dzisiejsza noc bedzie wygladała.

reklama
oj zdrówka dla chorowitków, strasznie nam się te maluszki poddają choróbskom

ja się dziś wkur%^$#@ bo okazałos ię że w środę konferencja, w czwartek konferencja metodyczna a piątek i sobota studia, no rzesz kurna powiedziałam że mnie w środe nie będzie i niech mnie cmokną, kidy ja z moja mała pobęde ??? a jutro do 19 lekcje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jeszcze mi nawala kręgosłup stary dziad jeden

słowiczki wklej zdjątko nowej fryzurki

witam
costam nadrobilam ale nie wszystko dalam rade

Hania jak na razie zdrowa, tfu, tfu odpukac, bo wszyscy po kolei choruja, moj brat, moja mama, pracownicy w aptece, modle sie aby mnie, Tomka i Hanutka ominelo (licze ze te ponad miesiac nad morzem zaprocentuje)

arabella, Hania teraz jak jest w wozku na spacerze to drez sie w nieboglosy, wozek teraz jest tylko do przetransportowania jej na plac zabaw albo w jakis bezpieczne miejsce gdzie moze sobie sama chodzic, oczywiscie zeby potem ja wsadzic do wozka to tez trzeba uzyc fortelu, zagadac, zaraz dac pic, chrupka, cos w reke, bo inaczej sajgon mega

chyba jej wreszcie ida kolejne zeby, dwa dni temu obudzila sie w nocy i placz trzy godziny, teraz juz dwa dni daje jej apap w kroplach na noc i jest ok, ale w dzien marudna i ma etap rzucania sie na podloge i darcia w nieboglosy jesli nie dostanie tego co chce, generalnie staramy sie nie zwracac uwagi ale ciezko caly dzien darcia sluchac:no:

pozdrowionka,duzo zdrowka dla chorowitkow

Witam i ja!
Gratulacje dla Oliweczki a współczucia dla andy;-)teraz to ci sie zacznie

Żużaczku dla ciebie też gratki za tą silną wole i te 0.5 kg.dziennie
ja też tego potrzebuje bo dół totalny.
Zdrówka dla Wiktorka

Dziś po zakupach ale nadal nie poprawił mi sie humor:-(
Nic sobie nie kupiłam ,a miałam takie perspektywy:wściekła/y::wściekła/y:
Za wielkie plany i dały w łeb.
Słowiczku wklej fotke a my ocenimy prace fryca.Może to twój mezowy nie dostrzegł różnicy;-)
Mój nigdy nie widzi jak sie podcinam ,ale jak z długich na krótkie to wtedy reakcja murowana:-)
Joanna oby to byłą trzydniówka.Zdrówka dla Aneczki.

Agata Badiś też wczoraj zaliczył upadek i koło oczka pokiereszowany:-(
Takie upadki nie uniknione,byle były niegrozne.

Zdrówka dla chorujących.

Gratulacje dla Oliwki - samodzielne kroczki to nie byle co!

U nas katar jakby mniejszy. Oby bo nie wiem kiedy będę szczepić małą.

A ten upadek to nieciekawy przypadek. Nad górnymi jedynkami zebrała się krew i przestraszyłam się że coś złego dzieje się z ząbkami. Przemyłam wodą utlenioną, rumiankiem i zanim pójdę spać jeszcze raz rumianek i liczę, że do jutra przejdzie.

Bibi - głowa do góry. Na pewno coś dla siebie znajdziesz, my kobiety jesteśmy stworzone do zakupów :) A na dołki to zakupy tylko chwilowo pomagają, przynajmniej mi. Lepsze są rozwiazania długookresowe.

A gdzie jest Marta - weekend rozumiem ale dzisiaj - czyżby jednak P. wziął urlop????

Wpadłam na moment przed pójściem spać,zobaczyć,o czym piszecie.
Dominik jakis dziwny,od dwóch dni strasznie mało śpi,jest rozdrażniony,senny,ale za nic nie uśnie w dzień,a i w nocy budzi się co chwila.Zwalam na pogodę,możliwe też,że zęby...
Widzę,że chyba wszystkie nasze dzieciaczki weszły w etap,kiedy pokazują nerwa:laugh2: Mój też się niekiedy kładzie na podłodze i krzyczy,a przy wkładaniu do wózka to potrzeba sporo siły,bo pręży się i nóg nie chce mi zgiąć.Nie ustepuję,a mimo to zawsze jest to samo....
Żużaczku,dalszej wytrwałości życzę,a chorującym duuuuzio zdrówka.
Spokojnej nocy....

reklama

Witam kaffkowo.
To moje jedyne odstepstwo od diety Diamondowej. Bo tam nie zaleca sie kaffy. E tam. i tak chudne. A jak przestne zaczne brac Meridie. Musze jeszcze kupic sobie stroj kąpielowy, bo w wawce nie zdążyłam nic wybrac. :eek:

agata
nie przejmuj się zabkami:-D. Mojej kolezanki syn tak walnał zębalami, że mu się wykrzywiły do tyłu. I tak chodził. A stałe wyrosły proste.:szok:Ale przedtem wygladał jak odwrotnosć drakuli;-)

Do góry