reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
Dziewczyny, brzuszki sliczne.

Chcialam dzisiaj wkleic swoj, ale moj kochany maz bez porozumienia ze mna albo wynosi z domu aparat albo przewod od aparatu... Dopiero wczoraj mi sie udalo odzyskac aparat, to teraz przewodu nie ma :( :mad: AAAAAAAAAAA

Czasem mam ochote zabic mojego chlopa... ;)

Bardzo dziękuję za brzuszkowe komplementy ;D

sandra1982 pisze:
K@si@, sliczny brzuszek! Bardzo zgrabniutki. Kiedy pojawila ci sie kreska? Ja narazie nie mam zadnych oznak, zeby miala sie pokazac.
Nie pamiętam dokładnie kiedy, ale już jakiś czas temu.
A co do wyglądu mojego brzucha, to wydaje mi się, że rośnie on dość wysoko, czyli kolejny przesąd na dziewczynkę. :)

A oto moje brzusio. Ja z bluzeczka, bo nie dosc, ze tluszczku sporo, to jeszcze rozstepow sie narobilo :( Ale co tam :)
Kresy ciemnej jeszcze nie mam i ani widu ani slychu, pewnie juz w ogole nie bede miala - zreszta nie wszystkie ciezarne maja :) Poza tym ja mam i tak wystarczajaca ozdobke na brzuchu - tatuaz dookola pepka, i na razie wyglada jeszcze znosnie, adnej kreski dodatkowej nie potrzebuje :D

Brzuszek dokladnie 22 tygodnie ciazy :)

Karoo piękny ciążowy brzuszek i jaki cudnie okrągły  :) Bardzo Ci ładnie wtym kolorze.

Ps. Mój mężczyzna też zawsze myje zęby z dużym rozmachem ;)

reklama
hihi, karoo, niesamowite brzuszysko Ci wyskoczyło :) jakiegoś olbrzyma chyba nosisz :laugh: albo to ten czas tak szybko biegnie... ::)
ale brzuszek ładniusi, taki okrąglutki, taki kurcze ciążowy :D

Do góry