reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Karusia, smialo mozesz powiedziec: a przytylo mi sie troszke... To wcale nie ciaza ;).

A swoja droga cudowna jest ta natura. Kazda z nas w ciazy, a kazda ma zupelnie inny ksztalt brzuszka.

reklama
Przynajmniej nie jest nudno ;)
Ale rzeczywiscie - jak to jest, ze brzuszki potrafia byc tak rozne.
A moj znowu urosl :)
Trzeba bedzie jakies nowe foteczki zamiescic :)

Ja sie poszerzam tylko w brzuchu i moze troszke w cyckach :)
Moja siostra sie smieje, ze jak tak dalej pojdzie to bede wygladac jak takie ludziki z kasztanow zamiast tulowia,na zapalkach w roli nog ;) - bo nogi mam szczuple, lydki nawet bardzo i troszke smiesznie to zaczyna wygladac :)

Mój już sporo urósł, chociaż myslę, że nie jest za duży jak na 23 tydzień i 5 dzień. Pępek już od jakiegoś czasu zaczyna mi wychodzić, niedługo pewnie zacznie wystawać, ta ciemną "kreskę ciążową" też widać. Ale wszystko w jak najlepszym porządku. Mała rośnie i za trzy miesiące z kawałkiem będzie już na zewnątrz ;D

K@si@, sliczny brzuszek! Bardzo zgrabniutki. Kiedy pojawila ci sie kreska? Ja narazie nie mam zadnych oznak, zeby miala sie pokazac.

reklama
Do góry