reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Eee, nie opadl mi tak calkiem, powiedzialam, ze opadl, ale wyglada raczej jakby byl "przemieszczony" - po prostu wczesniej najwieksza kulke mialam w okolicach dawnej ;) talii, a teraz kulke mam ponizej, ale w ogole caly brzuszek mam wysoko w dalszym ciagu, wiec mysle, ze to jeszcze nie to :) Po prostu dzidziol mi urosl i sie powiekszyl :)

reklama
Moja przyjaciolka (ta od dziwnego lekarza, "brak anestezjologow") jest juz 1.5 tyg. po terminie i caly czas ja do domu odsyla po wizytach kontrolnych, na ktorych nawet KTG jej nie robi i wracajac do tematu - brzuszek w ogole jej nie opadl! Nic a nic. W dalszym ciagu wysoko i zero objawow porodowych - dlatego nie jest to powiedziane.

Joaś pisze:
Aga, jakie 117? Chyba cos Ci sie pomylilo? Nic zupelnie nie widac...
zdjęcia kijowej jakości ,jak sie zbiore do kupy i zmolestuje M.zeby zmienił ustawienia w aparecie to zrobię lepsze to będzie widac.brzuch mi sie tak na boki układa nie do przodu stąd to 117 bo na schabikach mi sie wszystko rozlało. ;D

WITAJCIE ,ja z lipcówek .Co do opadnięcia brzucha to jest naprawdę różnie .Ja przeszłam już dwie ci.ąże i przy obydwóch brzuch mi nie opadł do końca ciąży ,teraz jestem już prawie przy końcówce i troszkę tylko zszedł ale tak wygląda jakby miał jeszcze czas :laugh: :laugh:

Właśnie z ciekawosci się zmierzyłam w pasie i mam tylko 103 cm :( A wydawało mi się że moja maleńka dziewczynka bardzo urosła bo ja wyrosłam z kolejnej sukienki. Hmmm za dwa tygodnie ide do gina to poprosze o usg. Zawsze jakoś mnie tak uspokaja jak mi pokarze jak ona się porusza i powie że rośnie itp..

reklama
Do góry