reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Sandra , Kasia ŚLICZNE BRZUNIE !!!!
napewno nie będzie problemów z powrotem do formy sprzed ciązy :)

reklama
Kasia. jakie fajne zdjecie, slodkie strasznie i taki ladny brzusio!!

Joas, Ty sie swojego nie wstydz, bo wszystkie brzuszki piekne sa!! Kzdy na swoj unikalny sposob!!

Wklejam mój brzusio..ubrany...taki maleńki raczej! z moim synalkiem.. ::) obok

najukochaszy0mh.jpg

a tu Gercio puka i puka..

pukpuk3aw.jpg

a tu z moim "amore"...mój Ci ON

nieoddam5mp.jpg

no i czy ja wyglądam na 8 miesiąc...???

jaimojek8kt.jpg

Frutisku, podpisuje sie pod slowami Mady - Twoje foteczki sa zawsze takie przepelnione miloscia, wlasnie takie 'mamusiowe i cieplutkie' :) Sliczne! A Gercio wyrasta na przystojnego mezczyzne :)

Frutisku, podpisuję się pod tym, co napisały mada i Sandra - aż się cieplutko robi na serduchu jak sie ogląda foteczki Twoje i Twojej cudnej Rodzinki ;D ;D Sciskam mocno :)

;D ;D Jejku dziewczynki...dziękuję za tak miłe słowa...a i Gercio w szoku,jak czytał wasze posty..cieszy się że ma taką mamusię...ja może wyglądam na taką "mamową mamę"..bo taka Gienia ze mnie fajna...i dlatego to kojarzy się z taką "mamą polką"..ale taki mój styl..chociaż jak mi brzuszek zniknie to wskakuję w modne dzinsy....!!! ::) 8)

dziewczyny...ogladalam wasze brzuszki...sa naprawde przepiekne...jak zrobie aktualne zdjecie to tez pokaze swoj
aaa, jak sie mierzylam to 100 nie ma...troche mnie to cieszy...choc co to za roznica...

reklama
:D :D Milutko było ale się skończyło....
Oto moje foty( dziś pozwoliłam sobie na trochę perwery!! ;D ).. ostatnie dni 34 tygodnia,we wtorek zacznę 35tc  ;)

34tcmmm3fc.jpg

34tc6mx.jpg

Do góry