reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Dziewczyny, jak smiesznie: jedna sasiadka mowi: ale masz maly brzuszek, prawie i nie rosnie, a druga tego samego dnia: ale masz beben wilegachny. Cale szczescie nie przejmuje sie. Ale widzicie jak to smiesznie wyglada? Co osoba to opinia.

reklama
Dokladnie - co osoba to inna opinia :) Jedni mi mowia, ze wygladam jakbym ogromnego arbuza pod bluzke sobie wsadzila, a inni, ze brzuszek malutki. Mnie samej sie wydaje, ze jest taki w sam raz.
Ale Twoj Joas naprawde zgrabniusi! :)

no to wklejam swój brzuchol na zakończenie 38 tc
waga + 14,5 kg, obwód brzucha mierzony na wysokości pępka 112 cm

Leyna, piękny brzusio!!!! :) I jakie wcięcie w talii :) Wszystkie kilogramki li i jedynie Piotruś i jego domek skumulowali, bo laseczka z Ciebie jak sie patrzy :) ;D

;D ;D Leyna ...nie chciałabym kogoś obrazić....ale twój brzuszek jest najpiękniejszy! ze wszystkich brzuszków sierpniowych ;D :laugh: ..."taki profesjonalnie ukształtowany"... toż to jeszcze tylko 2 tygodnie...zrób sobie profesjonalną sesję!! bo brzusio rewelacja

Jeżeli można , to całkowicie przyłączam sie do opini Frutiska!
rzeczywiście Leyna masz taki brzysio ,no wiesz, "idealny" nic dodać nic ując ,nie za duży nie za mały taki "idealnie fajowy" ;D

noto i ja pokaze moj brzuszek

malybrzuchkn7.jpg

Joaś u ciebie to prawie w ogóle brzucha nie ma, Leyna ty to masz fajną piłeczkę :) Dorcia - twój arbuzik też fajny.

Mi została jeszcze krecha i trochę sadełka, ale powoli mieszczę się w rzeczy sprzed ciąży ;D - zaczynam od tych luźniejszych i bardziej rozciągliwych.

reklama
Do góry