reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
Ale fajowe macie te brzusie :)
Ale (albo mi się wydaje) gabarytowo chyba sa zbliżone(choc Frutisek wysuwa sięna prowadzenie ;) )
Ja chyba tez wielkościa od was nie odstaje , choć czasami jak spojrze w lustro to wydaje mi sie TAAAAAAAAAAki olbrzymi ::)

A ja mam wrazenie, ze mi ostatnio nie rosnie... Tylko wszyscy dookola mowia, ze tak :) Ale Frutiskowi to nie dorownuje :D

A moj rosnie z dnia na dzien...Jak tak dalej pojdzie to w 9 mies. bede musiala brzuch na taczkach wozic :) Bo nie dam rady go uniesc. Zrobie jakies nowe foty to wkleje :)
pozdrawiam

Mój brzuch też już ogroomny ;) Zaczynam już powoli odczuwać ten słodki ciężar :laugh: A dzisiaj byłam w spółdzielni lekarskiej oddać krew i mocz do badań i w drodze powrotnej namówiłam P., żebyśmy zatrzymali się przy sklepie wózkowym w celu dokonania kolejnego rekonesansu (nie bylo tam nic ciekawego :() i w rzeczonym sklepie miły Pan sprzedawca, a wręcz nachalny ze swoją chęcią niesienia pomocy niezdecydowanym młodym rodzicom, na moje pytanie o rozmiary gondolek w wózkach, powiedział: " Najlepiej jakby państwo kupili wózek z większą gondolą, bo jak pani rodzi w MAJU, to do zimy dzidziuś już urośnie, ale nie na tyle, żeby w mróz w spacerówce jeździć, więc w kombinezonie itd. w gondoli się bez problemu zmieści." Hmmmm, skąd on wziął ten maj, to nie wiem ::) Ale głupio mu się trochę zrobiło, jak sprostowałam :laugh: Przyznaję, że byłam grubiej ubrana (w cienki sweter i wiatrówkę), bo pogoda dzisiaj u nas kiepska, tylko 10 st. i deszcz, ale nie byłam jakoś strasznie opatulona, ani w żadnych "worach" nie wyskoczyłam. P. oczywiście się teraz ze mnie podśmiewa i nadał mi nową ksywę "Monster-bauch", świnia ;) Aż się boję pomyśleć o swoich rozmiarach w 9. miesiącu. Trzeba będzie sobie sprawić jakąś taczkę lub urządzenie typu "balkonik" w półką :laugh: :laugh:

Dominique, co sie przejmujesz jakims chlopem... Tak sie zna na rozmiarach brzuszkow u ciezarnych,ze normalnie az szkoda gadac... Pozdrawiam

Karoo, chłopem się nie przejmuję, bardziej tym, że tak sie "rozrastam" i boje się, że jakiegoś giganta urodzę ;) Trudno, P. będzie od noszenia dzidziusia :laugh: :laugh:

;D ;D dziewczyny..naprawdę uważacie że ja mam największy... ::) ::) nie wiem czy płakać,czy się cieszyć....ale jak czytalismy w domu te posty to cała rodzina się usmiechała..... ;D Przecież Karoo też ma konkreta...a mój faktycznie duży..dziś kolejne foty robiłam....a może to że za bardzo go do zdjęć wypinam... ;D :D :laugh: ALE DZIĘKUJE...

reklama
;D ;D Nie polewać..ale dziś piekny dzień był.....

mojamaaoliweczka3fs.jpg
  ::) ::)

normalnieduzy8kh.jpg

24tcjeju5vl.jpg
....ale mam mine!czy to duma?

Do góry