reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
Dzieki dziewczynki ;D
dokladnie - wygladam jakbym miala pilke w brzuchu ;)
Szkoda, ze na fotach nie widac, ale mam 3 pępki :laugh: jeden normalny, a drugi i trzeci po wyjeciu kolczyka ;) - troszke sie blizny rozeszly :)

No no Sandra ja to tak wyglądałam 3miesiące temu ;) wyglądasz rewelacyjnie no i niezłe wymiary nie to co Ja!
A pyszczki to wszystkie mamy pewnie bardziej pulchne niż w rzeczywistości ::)
No to mamy narazie wyniki
ja nie do przebicia 114cm
K@si@ 103cm
Sandra 96cm (rany nie do wiary)
Leyna, Silunia, Karoo, Fritusek i reszta sierpnióweczek chwalić tu sie obwodami brzuszków ;D błagam niech mnie ktoś przebije ::)

;D widze kochane , ze konkursik uzadzacie na obwody brzuszkowe ......cholera a ja w pracy metra nie mam ;) i tak szczerze powiedziawszy to nawet nie wiem ile moze byc??? bede to musiala wieczorem sprawdzic ;D

Mada, mozesz byc pewna, ze Cie przebijam i to po wielokroc!!! Nie mam w tej chwili centymetra w reku, ale ze trzy tygodnie temu sie mierzylam to mialam 118, a brzusio od tej pory urosl i to sporo...

karoo-kp pisze:
Mada, mozesz byc pewna, ze Cie przebijam i to po wielokroc!!! Nie mam w tej chwili centymetra w reku, ale ze trzy tygodnie temu sie mierzylam to mialam 118, a brzusio od tej pory urosl i to sporo...
no karo ładny bębenek. mój pomiar z dzisiaj to 115.juz sie wystraszyłam ze taki duzy ale widze ze nie jestem osamotniona w tym rozmiarze.
mada to mozemy sobie podac ręce z tymi centymetrami.ciekawe co będzie za miesiac. :)

A mnie zmniejszyl sie dzisiaj do 92 cm :(
Ale to pewnie dlatego, ze wieczorami jestem pelniejsza po calym dniu, a dzisiaj zmierzylam sobie obwodzik rano ;)

Moja przyjaciolka wczoraj dzwonila - za 2 tyg. rodzi - i ma rowna "stowke" w obwodzie, ale oczywiscie narzeka, ze jest taaaaakkkkaaaaaaaaaaaaaaaa gruba ;)

reklama
Oj, a ja już myślałam że tylko mój taki nienaturalnie duży ;) a tu sama jednak nie jestem ::)
Aga 31, Karoo no to jesteśmy w czołówce ;D

Do góry