reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

no dobra, Mada, tak zachęcałaś do mierzenia więc przed chwilą się obmierzyłam ;) obwód brzusia na wysokości pępka = 109 cm czyli jestem w czołówce :D

reklama
No to co wszyscy gadaja że jak na 7 miesiac to taki wielgachny mam brzuch ???
wymiary mamy bardzo zbliżone , Sandra tylko się wybija ;)
ale wiecie co uwielbiam to moje brzuszysko i jak ide to tak dumnie że aż sama sie dziwie że tak potrafie zadzierac nosem ;)

No to teraz znowu mam problem...Skoro wszystkie macie dziewczynki brzuszki o zblizonych obwodzikach, a ja mam z Was najmniejszy, to moze z moja malutka jest cos nie w porzadku ????? Moze nie rosnie tak jak powinna????

sandra1982 pisze:
No to teraz znowu mam problem...Skoro wszystkie macie dziewczynki brzuszki o zblizonych obwodzikach, a ja mam z Was najmniejszy, to moze z moja malutka jest cos nie w porzadku ????? Moze nie rosnie tak jak powinna????

Kochana, nie wkręcaj sobie ;) Po prostu natura Cię tak hojnie obdarzyła, że masz mały brzuszek i oprócz tego nigdzie indziej Ci się dodatkowe kilogramki nie kumulują :D Sama pisałaś, że Twoja Mama też mało w obu ciążach przytyła, więc to genetyczne. Nic się nie przejmuj :)

Sandra juz wysmyslasz sobie problemik?? brzuch brzuchowi nie równy jedne maja małe , drugie mają wielkie ..wiec nic sie nie przejmuj!! wszystko jest z twoją córą oki ;D pozdrawiam

Ja to wariatka jestem i zawsze musze sobie jakis 'maly-duzy' problem wkrecic ;)
Mam nadzieje, ze z malutka wszystko w porzadeczku. Moze rzeczywiscie taka moja 'uroda', ze brzuszek mam taki a nie inny...no i pewnie te kilogramki to po mamie odziedziczylam.

No wariatka ;) tyle kochana że zwróc uwage na ten fakt że mi np. oprócz brzuszka tez wysadziło biodra, uda, biust itd. a tobie wszystko pozostało "po staremu" i tylko sie cieszyc a nie zamartwiać ::) ;D ;)

;D zdjecie robione telefonem , jakosc moze byc beznadziejna , ale jesli wyjdzie to tak wlasnie wyglada moja banieczka w 31 tygodniu ;D

reklama
Do góry