reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

no dobra to teraz ja.zdjecia sia nie najlepszej rozdzielczości ale totalnie nie wiem jak sie ten aparat obsługuje

reklama
Dokladnie Aga, gdzie ukrylas to 117 cm? ;) Brzuszek zgrabny i wydaje sie na duzo mniejszy w obwodzie niz podalas :)

117??? nie możliwe!!! ja mam 110 (kurde chyba sie skurczył bo miesiąc temu było 114) i napewno mam większy balon!i nie tylko ;)
A BRZUSIO JAK NAJBARDZIEJ DO ZGRABIUTKICH SIE ZALICZA ;D

Aga, wcale nie widac tych 117 :D

Kobietki, a z tymi wymiarami w pasie to sie nie kierujcie tak do konca, bo sa one zalezne od tego, jak dzidzie w brzuszkach ulozone :) Ja poltora miesiaca temu mialam 118 - najwiecej chyba ze wszystkich w tamtym okresie, a teraz mam zaledwie 109cm!! Ale prawda tez jest taka, ze troche mi brzuszek opadl w dol razem z malutka :)

Aga, powiem szczerze, ladny zgrabnioszek :D

Aga, bardzo zgrabny brzusio i wcale nie taki duży :) Naprawdę trudno uwierzyć w te 117 cm :)

Ja mam 105cm w obwodzie (dzisiaj rano sobie znów mierzyłam), ale wymiar u mnie obejmuje brzuch i niestety też schaby na plecach ;)

Karoo, ja nie chce straszyc ale brzusio opada 2 tygodnie przed porodem, więc może juz niedługo mała bedzie z tobą??? ;D

reklama
Do góry