reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

A ja dziewczynki po cichu licze, ze moze troszke wczesniej urodze... bo juz sil powoli mi brakuje. Chcialabym tak za 2 tyg. ...ale tego niestety nie da sie tak zaprogramowac ;)

reklama
;D mam nadzieje , ze sie doczekasz , ja tez tak chcialam ze dwa tygodnie wczesniej bo latam wszedzie z wywieszonym jezorem przez te upaly , ale sie narazie nie zapowiada ;D

Ja mam termin na 22 sierpnia ale chciałabym urodzic tak z tydzien wczesniej 15 by było fantastycznie w 3 rocznice slubu ;D to raz, a po drugie to jest święto wiec wolne jest to chłop moj miał by wiecej wolnego..zeby mi pomoc..pozdrawiam

Jaaga ja mam termin na 13-go ale też chciałabym 15-go, jakos ta data mi przypadła do gustu a jak nie to na samym początku sierpnia tez by było miło, przynajmniej do przyjazdu teściowej juz bym się zdążyła ogarnać i nie musiałabym "delikatnie " sugerowac że jej pomoc "pomieszkiwanie u nas"jest zbędna ;D myśle że Mróweczka osłucha mamusi i tak może 6 by wyskoczyła??? ;D

16-go sierpnia jad ena KTG i jezeli tylko zanotuja sie jakies slabiutkie skurcze, a rozwarcie bede miec na min. 1 cm to juz prawdopodobnie zostane w klinice - wiem, ze tak robia :)

piszcie dziewczyny które były dzis u lekarzy co tam mówią.
długo jeszcze?? :)jakieś optymistyczne widoki są?

no ja napisałam w wątku o wynikach badań mamuś
że mimo skróconej szyjki i minimalnego rozwarcia nic się nie zapowiada...
ech... przyjdzie mi jeszcze pochodzić w tej ciąży

Dziewczyny przesłodkie macie brzucholki nie moge sie na nie napatrzeć,mi już brakuje tego kopniaczka w rzeberka he he.Choć teraz mam ta pociecha na zewnątrz to i tak potrafi mi skopać brzuchol.

Sandra1982 trzymam za Ciebie kciuki abyś urodziła 22 a nie 23.Bo 23 urodziła sie moja siostra rok prędzej.

Buziaki dla wszystkich przyszłych mamusiek.Pogłaskajcie brzucholki od Ciotki Kwietniowej2006

reklama
Widze Rybcia, ze sierpien u Was kroluje ;)) Szczerze powiedziawszy to wolalabym jednak urodzic wczesniej, tak kolo 10-15.08, bo upaly daja juz mocno we znaki i sil brak :p
Dziekujemy za buziaczki.
Pozdrowienia i usciski dla malutkiej!

Do góry