Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

poprosiłam brata żeby zawiesił mi zasłony nowo zakupione wczoraj do sypialni, w której przez pierwsze miesiące będzie z nami Synek, jako, ża mój K daleko, a ja już chciałam mieć zawieszone. Maaaaaaaaatkooooooo, po pierwsze facet nie odróżnia zasłon od firan
po drugie to się mega nagada i jeszcze powie, że nic nie mówi, bo jestem ciężarna:-)a cały pic polega na założeniu uszek od zasłon na pałąk...zajęło mu to całe 10 minut, a się nagadał za wszystkie czasy... chciałabym go zobaczyć jakby musiał założyć zasłony i firany na żabki na jedną szynę jak to kiedyś było

dzięki Bogu za mojego K

Strzeliłam sobie frenczyk lakierkami ,bo na żelik u stópek nie ma możliwości chyba bym się zapociła z wysiłku i trwało by to kupę czasu ale może przed cc się poświęcę i sobie spróbuję strzelić żelik -na raty może dam radę,albo córa pomoże
A wie jaka jest różnica między kozakami a botkami? I czy wszystkie Twoje bluzki wyglądają wg niego tak samo?:-)