Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam się i ja i od razu gratuluję PANI MAGISTER
Karolaola witaj ponownie u nas i trzymaj się jak najdłużej w dwupaku.
Taycia moja też od niego ucieka, szczególnie jak się rusza, ciekawe jak to będzie po porodzie. Boję się, że będzie na niego wskakiwać do łóżeczka, bo teraz próbuje to robić, ale ją gonimy...masz na to jakiś sposób? Krzywdy nie zrobi ale może porządnie wystraszyć...
Rybkaa zdrówka i radości jak najwięcej dla córki :-)
I reszte chyba zapomniałam...
My dziś od rana z M. ryjemy na nowo w temacie wózków....szczerze mówiąc mam dość, ale finał coraz bliższy się wydaje...(tak jak i dwa dni temu- hihihi)
Też tak macie, że zaczynacie spać coraz krócej? Ja śpioch ogromny dziś od 6 na nogach...i to już drugi dzień z rzędu
tylko jak własne dziecko :-)
Marcelina, już wiem kogo mi przypominasz!!!! Moją ciotkę (młoda jest i zajebista;-)) A psy masz piękne, wyobrażam sobie jak im z pyska jedzie![]()

Marcelina też kiedyś chorowałam na mastifa, ale wygrał bokser, bo mniejszy
A to on, choć mało widoczne zdjęcie, bo robione telefonem :Zobacz załącznik 365633
dopiero teraz wybaczyłam mojej matce, bo skoro ja mam takie problemy a psy kocham to co miała powiedzieć ona- jak nigdy psów nie lubiła i zgodziła się na niego tylko pod presją moją i taty 
Marcelinaa zmywarkę docenisz wiele razy więc kupuj babo i nie marudź. A psy masz rzeczywiście jakieś takie duuuużżżżżeeeeee. Nie lepsze byłyby yorki? Ale teraz to już po ptokach.
Dla mnie te małe guffna i im podobne rasy (bez urazy) kudłate to nie są psy 

Yorki to nie psy, to chomikiDla mnie te małe guffna i im podobne rasy (bez urazy) kudłate to nie są psy
![]()
kudłaczy nie lubię- tak jak facetów z długimi włosami
ale to taka moja fobia.. nie lubię jak mi się kudły plączą między palcami
a owczarków niemieckich nieznoszę do tego stopnia, że jakbym mogła skasować jedną rasę stąpającą po naszej planecie to to by była właśnie ona heheheheh także mi wybaczAch..Marcelina zazdroszczę teściowej, nie chce jeszcze mi zafundować zmywarki;-)?
A kojarzysz mi się baaardzo dobrze:-)
Ze względu na to, że mam mega małą kuchnię a bardzo chcę mieć zmywarkę i piekarnik znalazłam sprzęt CUDO: CANDY - wie jak to robić - Produkt - TRIO 9501 X
No po prostu nie wierzę, że coś takiego wymyślono:-) I teraz nie muszę już rezygnować z niczego. Teraz jeszcze tylko kasa potrzebna:-)
A co do Siemensa to słyszałam, że to jedna z lepszych firm na rynku.
tylko pożyczyła kase.. a ten wynalazek niezły, nawet nie wiedziałam że takie coś jest