Bishopka
mama swoich dzieci
Bishopka, ona się cała wklęsła, miała problem w ogóle żeby do niej dotrzeć![]()

przez Ciebie urodzę przed 38 tygodniem.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bishopka, ona się cała wklęsła, miała problem w ogóle żeby do niej dotrzeć![]()

przez Ciebie urodzę przed 38 tygodniem.Ja mam codziennie dzień leniwcaOgłaszam dziś DZIEŃ LENIWCA - kto się dołącza? ;-)

Dobre sny. Wiesz, ze sny są odzwierciedleniem myśli ?? Widocznie bardzo przezywasz opiekę nad synkiem i dlatego to Ci sie sni póżniej.
heheWyobrażam sobie jak jest ci cięzko, dlatego pisz kiedy masz tylko ochotę, jestesmy po to by sobie pomagać. co do opieki to jasne, że dasz sobie rade, to samo przychodzi. Ja bylam bardzo mloda jak zaszłam w 1 ciązę i dałam rade. Dzis ma 15 letnia córke, wspaniała córkę i oczywiście syna równie wspaniałego.:-)Wiesz nie wykluczone że tak jestSiedze w Norwegii bez rodziny, pierwsze dziecko i człowiek się zastanawia - da sobie rade ?? Jakoś trzeba bedzie :-) Bede co chwile do Was skrobać w razie wątpliwości, w razie problemów
hehe
Wiesz, ze sny są odzwierciedleniem myśli ??

. Obiecałaś zdjęcie! 
I się popłakałam, że jestem taka głodna a nic nie mogę jeść żeby schudnąć (jeszcze byłam w ciąży)
)maggie, ale Ty nie jesteś normalna. Obiecałaś zdjęcie!
![]()
zaraz coś wrzucę