Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Megmorian ja jestem w stałym kontakcie z Fundacją Pomocy Goldeną i jedyne co nam się udało uzyskać to kastrację, bo nie dał sobie wytłumaczyć wcześniej, że pies z jajem w brzuchu musi być wykastrowany. Ale jak to Pani powiedziała o nim : ciężki przypadek ..... Ten dom wcześniej był przez tą Fundację znaleziony właśnieOli - kurde, a moze spróbowałabyś przez jakąś fundację go jednak oddać? Wiem że Cie denerwuje, ale nie pisz tak o tej babeszjozie- to straszna choroba, widziałam jak na nią umierały psy, i nikomu tego nie życzyłabym nigdyNie mówiąc o tym że ten kleszcz którego psisko złapało, mógł - gdybyś nie miała psa- wybrać Ciebie (kleszcze wolą psy) i zarazić choćby boreliozą- mam kuzynkę która na to choruje, masakra to jest
Serio piszę - mogę spróbować poszukać przez Fundację Pomocy Goldenom mu domu, jak coś to poślij mu PW, skontaktuję CIę wtedy z odpowiednimi osobami. Wg mnie to nie ma sensu- problem sie będzie tylko nasilał, Wy będziecie nieszczęśliwi i pies też.
Mi się jeszcze załącza ostatni odruch ludzki, a Wy bez skrupułów
. Ale dziękuję za wsparcie, muszę tylko dostać potwierdzenie, czy wchodzi w grę jeszcze ten tydzień u Gosi i babsko wylatuje tudej
. No i o czym ja Wam będę narzekać? ;-)
. <ale wypiłabym sobie fortunę ciemną>
)