Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na mnie teża on jeszcze przy tym twierdzi,że jest taki ugodowy i nie chce wszczynać awantury!! Cóż za wspaniałomyślność!
, w sumie mój często wyjeżdżał 
Nie, wodnik.Wasi udają, że nic się nie stało, mój najpierw się na mnie wyżywa (krzyczy że ja mam pretensje), a potem jak już względnie się za coś bierze, to musi mnie jeszcze klepnąć, przytulić, dać buzi, bo wielce mu się zbiera. I jak takiemu powiesz, że ma się wziąć do roboty, to odpowie, że jestem oschła, że on potrzebuje miłości a ja jemu nie daje :|:|:|:|:| dopiero mnie krew zalewa, bo to tylko sposób na to żeby wymigać się od zrobienia czegoś.
. No on mnie tak kocha przecież, a ja zimna su....a 

czasami to żałuję,że nie jestem innej orientacjikobieta kobietę zrozumie
![]()

łooo matko,a my nie mamy tych samych mężów, w sumie mój często wyjeżdżał
maggie zawsze można się przebranżowić![]()
ale mój prawie cały czas w domu, ale widać ,że klony:-)

OLI cholera sama sie nudze rzuc no jakis urok na mnie niech ten Wiktor sie zmobilizuje i wychodzi
zauwazylam ze osattnio juz chyba znudzone moimi postami jedno i to samo w kolko jade![]()

" nosz kuźwa raz go miała na weekend i powiedziała że nigdy więcej tak syfi, a nie może zrozumieć że ja z dziećmi na lata udupione z kundlem jestem. 
Czy to na pewno jest forum ciężarnych bab??!!