• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Tonya, mam wrażenie, że cokolwiek nie napiszę to i tak to 'szczególny przypadek' :-D
Szuszu, mnie też kłuje w pipce i nic się nie rozwiera. Tzn. juz jest rozwarte :-D. Ale nie jest gorzej. A co do bólu, to nie pomogę.
Sagaa, poczekaj aż się dziecię narodzi to dopiero zobaczysz co to znaczy 'każdy mądrzejszy' - jak słuchałam tych ZŁOTYCH rad to myślałam, że ocipieję :-D. Byłam gotowa wywiesić na wejściu regulamin mojego mieszkania, zaczynający się słowami 'ja jestem matką i wiem co jest najlepsze dla mojego dziecka' :-D
Megmarion, ja kupiłam z Li, i miałam na brzuchu słownie 3 razy :-D. Naczytałam się, że jak go się nosi to tylko podczas ćwiczeń najlepiej i w ogóle, bo inaczej bardzo osłabia mięśnie brzucha...
Ankaa gratulacje!

edit. Chciałabym bardzo, ale to bardzo pochwalić Devi, za kawał roboty, który odwaliła na wątku 'nasze maluszki' - porządkując go i nadając jemu ład. Jestem wniebowzięta!

Ostatnia edycja:
reklama
no i Lana się wykluła.. no w sumie jej dziecię ;-). Gratuluję!

Szuszu, wiesz skąd ta decyzja o zmianie terminu? :O

edit. szuszu, masz za swoje jak się ze mnie nabijałaś! :-D Że ciągle coś :-D

no i Lana się wykluła.. no w sumie jej dziecię ;-). Gratuluję!

Szuszu, wiesz skąd ta decyzja o zmianie terminu? :O

edit. szuszu, masz za swoje jak się ze mnie nabijałaś! :-D Że ciągle coś :-D

Nic więcej nie wiem..

Skurcze to to na pewno nie są, bo dyskomfort utrzymuje się cały czas, więc co to cholera jest??

Mucha, ja to się z Ciebie ponabijam za 1,5 tygodnia jak już będę widziała swoje stopy:-D

reklama
No i Lana urodzila, mowilam, ze jak tu dzisiaj wroce to beda dwa nowe maluchy! :-)

szuszu, a twoj gin gdzies nie wyjezdzal? Moze dzwon poki jest jeszcze, gdzie pozniej bedziesz w razie W dzwonila?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry