reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

taycia - 100% jedno dzieciątko :-)
kasica - to na kiedy przypada ci termin ? Świetne zdjęcie a dzidzia już taka duża wow :-)
szuszu- kurka nie wiem co to może być wiem tylko że moja koleżanka która ma bardzo wysoką prolaktynę coś takiego ma tzn normalnie czasami jej mleko leci z piersi nie będąc ani w ciąży ani po ciąży.

reklama
oki doczytane wszystko :)
co do witamin to slyszalam od gina ze tylko brac kwas foliowy! a witaminy nie potrzebne chyba ze wyniki krwi slabe...
co do staranek o dzidzie my sie staramy od maja pierwsza ciaza poroniona teraz walczymy o druga mam nadzieje ze bedzie ok tym razem ....

Hej,hej!
Dzisiejsze rozpoczęcie dnia zaliczam do nieudanych. Po raz pierwszy poczułam co to znaczy mieć mdłości i naprawdę nie zazdroszczę Wam Kochane :/
A tak poza tym to dzisiaj i jutro do pracy ,a po niej o 17 jadę do gino,więc proszę trzymajcie kciuki za moją fasolkę.
Wasze brzuszki są takie duże... u mnie prawie nic nie widać.. może to po mamie? mówiła,że jej dzidzia wyskoczyła dopiero w 6 miesiącu,a wcześniej nikt nie dowierzał,że jest w ciąży... może coś w tym jest :-)
Miłego dnia :-)

taycia aj też jestem płaska jak deska, nic a nic nie widać. Ale ja się na razie cieszę. Pamiętam jeszcze z pierwszej ciąży jak z brzuchem ciężko. :)))). Bardziej nie mogę doczekać się pierwszych ruchów niż brzucha :))))))

Trzymamy kciuki za wizytę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry