Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam termin na 21 sierpnia a urodziłam 13.![]()
też przyszedł na świat 13 sierpnia,tyle że 9 lat wcześniej ;-)Myślę, że z tym palcem powinnaś iść do swojego lekarza rodzinnego i on zdecyduje co dalej czy prześwietlenie czy co innego. A nie uderzyłaś się w niego? Może jakaś maść by pomogła i bandaż.
ten palec boli mnie od dobrego miesiąca...próbowałam różnych maści,okładów,bandażowałam i nic...zadnej poprawy nie ma :-(

, po czym jak jej zaproponowal ze moga wpasc w niedziele to dopowiedziala, a "posprzatane macie?"" hehehehejak jej zaproponowal ze moga wpasc w niedziele to dopowiedziala, a "posprzatane macie?"" hehehehe

no i wreszcie postanowiłam-dzisiaj myję okna! Pech chciał że akurat wpadła moja teściowa i do mnie :"ale masz brudne okna-umyłabyś wreszcie", na co ja:"eee,tam,jeszcze aż takie brudne nie są" i celowo umyłam je dwa tygodnie później 

jednym uchem wpuszczam,drugim wypuszczam,jak trzeba to przytaknę a swoje i tak zrobię 
;-) no to ile masz tych butów co?