• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam niedzielnie!:-)
U nas na razie świeci słoneczko ale coś się chmurzy i wieje. Byliśmy już w kościele, obiad ugotowany więc odpoczywamy.
Moja kąpie się jeszcze w wanience. Kąpać się lubi i też "ożywa" w kąpieli ale jak wyciągam ją z wody to krzyk i marudzenie:tak:

reklama
Jagieńka, my mamy matę anty poślizgową. Sprawdza się super ;-)

Karola, Kasia też. Nagorzej jest przy ubieraniu, a szczególnie wtedy jak jest zmęczona. W ogóle ubrać Niunie, to jest nie lada wyczyń, nie zależnie czy idzie na spacer czy jest po kąpieli, nie lubi się ubierać i już ;-)

U nas raz słońce deszcze i dość zimno. Ogólnie szaro buro dzisiaj.
Życzymy miłej reszty niedzieli ;-)

Pflaume,matę też mamy,obowiązkowo! Bez niej to sama nie raz orła bym wywinęła :-D to krzesełko ze względu na małą żeby się nie odchyliła np do tyłu czy na bok,i mogę ją bez obaw tam posadzić i ona się bawi,myję jej w tym górne partie ciała a jak trzeba już kąpiel kończyć to wyciągam i myjemy resztę ;-) jak będzie już tak naprawdę stabilnie siedzieć-pozbędziemy się go :tak:

Załączniki

• 2196005335.jpg
    2196005335.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Jagieńka, pewnie z matą zawsze bezpieczniej zwłaszcza pod prysznicem ;-) Kiedyś też używałam do wanny, teraz już nie. Krzesełko świetne i Twoja Niunka pewniej się w nim czuje. Szkoda, że nie wiedziałam o takich krzesełkach wcześniej bo bym kupiła, a teraz to Kasi już nie potrzebne. Jest naprawdę super :-) Mojemu M. też się bardzo spodobało ;-) A Laura jaka zainteresowana… A ile kosztuje takie cudeńko, tak na przyszłość pytam? ;-)

Kasiulka, przespała calutką noc bez pobudki o 3 i butli…:szok: Spała do 6, a poszła spać o 19. Ciekawa jestem jak będzie dzisiaj… Nie chciała nam dzisiaj usnąć i marudziła dopiero udało się o 21, a zwykle chodzi 19.

reklama
Pflaume gratki ze Kasia tak ladnie spala oby tak juz zostalo,,, u nas czasami zdarza sie pobudka w nocy ale ogolnie to Maja juz przesypia noce, tylko ostatnio budzi sie jakos 5-5.30 i pozniej buszuje i nie chce spac a ok 9 idzie dospac..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry