Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wygląda na to, że Mikołaj będzie pierwszy :-)
Podobno strasznie bolą jak wychodzą ósemki.
prześwietlenie pokazało że nie ma co ratować...mam rozbabrane dziąsło i zaczyna puszczać znieczulenie...oj,wesoło to nie będzie 

jeśli chodzi o te regulatory to ja kupowałam przez sklep internetowy,nie na allegro,mam taki z Myszką Miki kosztował nie więcej jak 30zł,jak znajdę to zrobię fotkę.
Jagienka witam w klubie, ja wczoraj wyrwałam 8jakaż ja byłam przerażona... ale dałam radę, ale w nocy 37,5 zimno mi było rano okropnie się czułam, teraz odrobinę lepiej. też spuchnięta masakrycznie:-(
a powiedzcie mi jaką spacerówkę typu parasolka polecacie?
mi dopiero zaczyna puszczać znieczulenie...a brałaś coś na tą temperaturę w nocy? Mi pozwolono jedynie apap...średnio to widzę
chociaż ósemki usuwa się trudniej...mam nadzieję że ładnie się zagoi...co Ci mówiono na temat znieczulenia i karmienia?
) od razu nasunęła mi się sugestia,bardzo często boli mnie głowa,wszyscy zwalają to na nerwy a może to kolejne ósemki próbują się wydostać? Da sie to jakoś stwierdzić bez zdjecia?
Trochę mu wypadło z buziaka, trochę przełknął. Fajnie było