Naja.
Aktywna w BB
bazuka to ile oni ci tej krwi pobrali, ze im tam zemdlalas? Najwazniejsze, ze juz w domku jestes, cala i zdrowa. a co do bladej cery, to tez zawsze mialam z tym problem...
biedroneczka ja tez sie zaraz biore za sprzatanko, a nie chce mi sie strasznie :/:/(zazdroszcze Ci, ze masz to juz za soba)
no ale coz, na jutro tego nie przeloze bo za duzo pracy. A szykuje sie mala imprezka urodzinowa, wiec trzeba sie juz od dzis przygotowywac 

biedroneczka ja tez sie zaraz biore za sprzatanko, a nie chce mi sie strasznie :/:/(zazdroszcze Ci, ze masz to juz za soba)
Jestem już po 2 stratach i stąd takowa ostrożność, że jestem w ciąży podejrzewałam, test zrobiłam na początku grudnia i wyszedł pozytywny.huraaa. ;-) 16 grudnia odwiedziłam gina ale nie było zbytnio widać dużo, wczoraj wyszłam z wizyty zadowolona, zobaczyłam nasze maleństwo i bijące serduszko. gin powiedziała że cieszy się że minął ten magiczny 10 tydzień, ale będzie spokojniejsza jak minie 16. staram się tym nie zamartwiać bo zwariuje.
ponieważ w takich przypadkach kobiety są kierowane właś nie na cc - choć lekarz moje zadowolenie szybko ugasił mówiąc, że on musi sprawdzić moje wypisy ze szpitala i będziemy o tym rozmawiać w sierpniu jak będziemy wiedzieć jak duże jest dziecko itp ale ja i tak będę stała przy cesarce, ponieważ boje się normalnego porodu ( choć czasem mam myśli skłaniające do porodu SN) i już na najbliższej wizycie będę wiercić mu dziurę w brzuchu o to