reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mama nook, ok :)))a jak sie czujesz dzisiaj?

Ja tez lece wykapac Patryka i Adrian go ulula. :)) Potem jeszcze z wami popisze i ide na obiecany masaz, kapiel, kolacja, jakis filmik i spac :))

reklama
hejka dziewczyny:) widze, ze popoludnie mija spokojnie!!
my bylismy na zakupach, kupilismy choineczke, wiec juz swiatecznie sie robi...
sciskam was wszystkie i do uslyszenia (przeczytania) jutro.

KAMILA- hello i papa:))
MUSIA- ja dzis od rana ciagle czulam podbrzusze,ale po 13.00 puścilo i do teraz nic nie czuje ,zednego klucia ,ciagniecia,tylko glowa troche boli..

a Ty jak ??

i co idziesz na bete jutro czy dajsze sobie spokój tak jak ja i Kahaka???:)

mama mnie caly dzien bola plecy i piersi. Nie ide jutro na bete, dopiero 20 na usg :)) A ty wizyte masz 14 czy zle zrozumialam?

Dla dziewczynki nam sie bardzo Wiktoria podoba. Dla chlopaca jeszcze nie mozemy sie zdecydowac na 1 imie. Ale pewnie to siejeszcze 1000 razy zmieni :)))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MUSIA- no widzisz-odwidzialo sie:):)))no tak my kobiety zmienne jestesmy :)

tak ja mam 14 wizyte o nieludzkiej godzinie 7.40!!! a musze dojechac 23 km a wczesniej dz.do przedszkola odtawić i w tą slizgawice dojechac;/juz sie boję...nie dosc ,ze z nerwami bede jechala na usg to jeszcze w slizgawice..

ale nic..twardym trzeba byc...

a imione pewnie jeszcze sie pozmieniają-narazie potwierdzmy nasze fasolinki:)

mama to bylo tak ze ja sie na poczatku uparlam na ta bete, bo gin mi radzil zebym do usg zaczekala. No wiec jak tak sie uparlam to mnie zapisal na poniedzialek. Stwierdzil pewnie ze nie ma sie co klucic, bo jak sie baba uprze to nie ma zmiluj:-D No ale potem zadzwonilam i odwolalam bete. Moj gin sie zaczal ze mnie smiac ze jestem jego najbardziej uparta klientką :sorry2: No ale zapisal mnie wstepnie na 20 na usg :) To bedzie 6 tc i 3 dnien.

No wlasnie - najpierw trzeba potwierdzik okruszynki, a ja jak zawsze w goracej wodzie kapana i juz imie bym wybierala:sorry2::zawstydzona/y:

MUSIA- ja wlasnie bede miala 6tydz.i 3 dzień jak pijde 14 na wizyte wiec mam nadzieje,ze bedzie juz widać Niunie:))

OLI- powiem Ci ,ze ja tez mam czasem nerwy-pol dnia jest si a jak mnie cos "strzeli:to krzycze zamiast mowic az Tomi westchnąl-no tak-zaczyna się;/

reklama
Ja jak 14.12 pójdę na usg, to według OM będzie 6t4d, ale wiem, że owu miałam dopiero około 20 dc, więc tak naprawdę będzie 5t5d, więc raczej nic nie zobaczę na USG...Ale już nie będę zmieniać terminu wizyty, bo zapisywałam się już z m-c temu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry