reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
kahaka mi spokojnie, bylam na dluugasnym spacerku z małym i Adrianem wlasnie odpoczywamy. :))) Obiadek zjedzony, teraz Adrian sie bawi z Patrykiem i ja tez z malymiprzerwami zeby wam cos napisac :))))

jestem i ja wieczorkiem:tak:
pospalam godzinke,teraz wypilam slabą kawke...mąż w tym czasie zrobil babeczki wiec 2 wciagnelam.

rano pobolewalo mnie podbrzusze a teraz spokój:tak:

poukladalam troche w komodach,poprzestawialam kwiaty i takie tam i teraz zasiadlam do bb:-p

MUSIA- czesc,cos Ty slabszy Ci wyszedl????ale dziwne te testy:sorry2:a ten sam robilas co wczesniej???

my dla corki mamy Pola,Marysia...

KAHAKA- mam nadzieje,ze na dniach II kreski wyjda Ci mocniejsze i sie uspokoisz:tak:;-)a jak samopoczucie-lepiej troche???:happy:

OLI- to też maz 14 wizyte jak ja i Kahaka??ale bedzie opowieści mam nadzieje:)))

mama innej firmy. teraz robilam Amil, a wczesniej pre-test :)) Dla corci tez macie fajne imiona. Adrianowi sie z tych twoich spodobal najbardziej Marcelek. :))

mama, ja w ciągu dnia czuje sie dobrze, chrype mam tylko. Najgorzej nad ranem - budzi mnie kaszel okropny. Zrobiłam sobie mleko z miodem, ale nie wypiłam, niedobre. Za to zjadlam parówkę na zimno :-D jak w sobote byłam u lekarza (takie ambulatorium pomocy doraźnej) to mi wypisała taka karte informacyjną, że mam infekcje dróg oddechowych i kazał nie iśc do pracy w poniedz i zgłosić się do lekarza rodzinnego po zwolnienie. Dzwoniłam do mojej dyr, że mnie nie będzie, a teraz się zastanawiam, czy mi wystawią zwolnienie, przecież nie jestem jakos bardzo chora, nawet kataru nie mam. I co ja wtedy zrobie, jak nie pójdę do pracy a zwolnienia nie będę miała...Znowu martwię sie na zapas, ech.
Druga paróweczke sobie jem..:-D

MUSIA- dzieki :) no mi sie tez Marcelek podoba:))
ja bede Superfarmie w srode albo w czwartek to jeszcze pewnie kupie jakis test:))))))

KAHAKA- jak powiesz jutro ,ze masz duszący kaszel to mysle,ze po przebadaniu dostaniesz kilka dni wolnego a jak nie to zadzwonisz do dyr.i powiesz ze bedziesz w pracy...nie martw sie na zapas i ...smacznej parówki:))

mnie cos glowa rozbolala;/

a powiedzcie mi-pijecie kawe????

mama, heh, to nie takie proste, bo ja pracuję od 8 a do lekarza pewnie na późniejszą godzinę pójdę dopiero...Ale koleżanka mi powiedziała, żebym powiedziała, że mam biegunke, to wtedy na pewno mi dadzą :-p
Ja nie piję kawy, dlatego, że nie mam ochoty specjalnej, a zreszta ja i tak pijam tylko taką 3w1.

KAHAKA- no to powiedz ,ze mazz biegunką;)))bedzie dobrze-dostaniesz L4..

a ja tam mysle i mysle i chyba pojde we wtorek tu u mnie w miejscowosci do gina...

reklama
MUSIA- jeszcze 1 maly tescik kupie :):):)))
a ja pije taką-kubek mleka gotuje w mikrofali i dodaje 1 plaska lyzeczke kawe i taką 1 pije...

ide kąpać Zuze,Tom juz robi tosty,zjedza,bajka i spac:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry