reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam dziewczyny

KAHAKA- widze,ze ty to tak jak ja! jak mialam sie testowac to od 6 na nogach! u mnie te kreki tez nie byly jakies super widoczne, grunt to to,ze sa krechy a nie ma@! Ja tez swirowalam z testami bo mi byly caly czas kreski za slabe... ale doszlam do wniosku,ze iema co sie denerwowac bo to na pewno nie pomoze!
a to moje krechy ta wyzej to dzien po planowanej @ a nizej dzien pozniej
Zobacz załącznik 306396

mama05- myslisz,ze jest w tym prawda, z tymi hormonami ze jak wolniej przyrastaja to na chlopca?

reklama
HELOO Dziewczyny:-)
Witam Kamilaedi i Jaonn! Życze spokojnych 8 miesięcy!!! Gratki :-)
Mama Bardzo dziękuje amsz arcje spokój bezcenny w ciąży jutro z rana lecem na badania:)
Kahaka nie martw się pozytywne myslenie na prawdę może zdziałać cuda!!! Poza tym leżałam z babeczka w szpitalu po biochem ciąży i jej w ogóle testy nie wychodziły a byław ciąży tak po prostu ma:)

Ja mam na imię Agnieszka ( i najchętniej takie dałabym córce bo teraz ich nie dawają,ale wiadomo to trochę dziwne:P)
Co do imion to ja już myślałam od dawna nawet jak w ciąży nie byłam moje typy: Mikołaj, Miłosz, Wiktor, Borys, Aleksander, Arkadiusz, Mateusz, Piotr, Maksymilian, Wojciech, Maciej, Przemysław, Rafał pisze w normalnej formie bo fajnie brzmią do naszego nazwiska:)
a do dziewczynek jest ich mniej np Marianna, Lilianna, Magdalena, Lena i nie wiem ...:P Z tym, że juz większość imion maja dzieci od naszych przyjaciół, sa w rodzinie i nasi chreśniacy;/

A jeśli chodzi o cyce to bolą niesamowicie;/

No i co do pracy to ja mam do końca września przyszłego roku więc przynajmniej macierzyński wypłaci do końca umowy pracodawca a później zus resztę, ale chciałabym się załapać na wychowawczy i zastanawiam się czy nie poprosić mojego pracodawcy albo coś innego wymyśleć:) nie martwię się tym na razie bo nie mam tak w zasadzie czym nie jest źle.
Piękne krechy Kamilaedi:)
Pozdrawiam Was babeczki będę zaglądać miłego dzionka:*

KAMILAEDI- czesc ,Ty widze robilas bobotest z czuloscia 10 ???

SAGAA- pewnie,zrob badania i bedziesz spokojniejsza :))ale masz tych imion dla chlopca :)))bedzie z czego wybierać ..

czy Was tez tak bili podbrzusze??????????????????????

mama05- nie,nie te tes czulos maja 20 jeden ten nizej to ANSWER a ten drugi to niewiem jaka firma, bo zamawialam go przez neta i to jakies bezfirmowce chyba...

a jakos niemam objawow jeszcze, no moze poza problemami z zalatwieniem sie, i czasem w nocy dziasla krwawia i to tyle...

SAGAA- dzieki,no wlasnie mam nadzieje,ze to przez rozciaganie,ale oszalec mozna z ta niepewnoscia....po wizycie wszystko sie wyjasni i wtedy albo bedzie mega radosc albo dól...wierze,ze bedzie wszytko si...musze wierzyć:tak:

KAMILA- no tak bo Ty zagranica :)) to masz inne testy-u nas taki jak Twoj wyżej to są bobotesty strumieniowe:)

mi troche krwawily dziąsla wieczorem przy myciu.

Mama a przypomnij kiedy masz wizyte wiesz tyle nas jest że ciężko zapamiętać:) Nom niepewność najgorsza jest ale ja wierzę że wszystko będzie w porządku!!!!:tak:

reklama
kamilaedi, to moje kreseczki jeszcze bledsze niż Twoje :-( już mam nawet takie głupie myśli, że przez ten kaszel zarodeczek się nie utrzyma...
mama, mnie brzuch nie boli, w ogole nic nie czuję! Ani piersi, ani cokolwiek innego...

A i ja jestem od 6 na nogach nie z powodu testowania, tylko po prostu tak się budze już od paru dni i potem zasnąć nie mogę. A dziś to mnie kaszel obudził dodatkowo. Malo się nie udusiłam :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry