reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
dzieki kobitki za powitanie!!

kamilaedi jestem z Hibaldstow,malutka wioska w North Lincolnshire

(*)(*) nie bola, narazie brak wiekszych zmian

jedyne co to nie mam apetytu i skora jakby gladsza :P

Dzięki dziewczyny, więc to chyba nic złego nie znaczy, jak nie bolą...A pytałam, bo w poprzedniej ciąży, tej poronionej, od razu czułam piersi, bolały, urosły.
JoAnn, u mnie apetyt też nie za bardzo, zwłaszcza rano.

czesc babki-ale sie rozpisalyscie :0
ja spalam do 9 potem kolo 11 pojechalosmy o spozywke jak wrocilismy lezalam,potem wstawilam kuraka do piekarnika,mąż zrobil resze na obiad-zjadlam i poszlam na godzinke spac,zaczelo mnie kluć z lewej srtony ,wzielam lutke i sie polozylam-kozystam ,ze mąż w domu i zajmie sie dz.

teraz tez polleżę,ale odpalilam kompa na chwile.

mnie tez piersi nie bolą mam tylko bordooowe sutki,slaby apeteyt,wodnista wydzieline,ze czasem lece bo mysle ze @ i brak @...

SAGAA- jesli chcesz mieć spokój to zrob toxoplazmoze...troche kosztuje,ale spokój w ciąży-bezcenny:)

pozdrawiam wszystkie babeczki..

KAHAKA- czekamy jutro na fotke testu:))

mama a ja sie zastanawialam gdzie ty sie podziewasz :) Ja tez mam wieksza ilosc wydzieliny, ale nie tak zeby myslec ze to @. I umieram na bol plecow :sorry2:

Dziewczyny wiem ze to troche za wczesnie ale myslalyscie juz nad imionami dla malenstwa? My z Adrianem sie wieczorem zastanawialismy, ale nie tak na powaznie. Tylko o tym jakie nam sie podobaja :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oli Ja mam na imie Asia :)) A podczas tej nocy padały przerozne imiona. Jeszcze nie myslimy tak na serio :)) Niektore z nich to: Filip, Franek, Kamil, Kuba, Piotrek, Krzyś, Kacper, Bartek ... (Adrian wymyslil zeby nazwac jak bedzie syn Patryk 2 raz bo jak zawola raz "Patryk" to pzyleca oboje:-D) Ania, Julka, Zuzia, Wiktoria, Oliwia, Kasia ...
Takze jak widzisz jest ich duzo i to nie wszystkie. Jeszcze nie myslimy nad tym na powaznie. Rozmawialismy jakie imiona nam sie podobaja :)))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry