reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
My dla dziewczynki mamy Agatka, a dla chłopca podoba nam się Tomek i Szymon :-)
Idę spać, bo oczy mi się kleją, ale obudze sie pewnie o 5 :angry: i potem nie zasne już.

no widze, ze o imionach mowa my mamy tylko dla dziewczynki Nell a co do chlopca to pustka... takze rzucajcie pomyslami moze akurat cos wpadnie mnam w oko...
pozdrawiam i zycze spokojnej nocy

Dzień dobry!
Ta jak myślałam, obudziłam się o 6...:no: z takim kaszlem, że myślałam, że płuca wypluję :crazy:
Zrobiłam sikacza i humor mi sie popsuł, bo ta kreska bardzo blada jest...:-( Martwię się, bo 4 dni po terminie @ już powinna być mocna. A ona taka sama jak w czwartek albo nawet jasniejsza.:-(:-(:-(

bry!!!

kahaka 3mam kciuki by kreseczka zciemniaja!!! moze test nie do konca trafny? nie martw sie na zapas!!! musi byc dobrze!!!

ja nie moglam spac w nocy.....nawet zmeczona nie jestem,mysle co by zjesc, ale jakos nic mi sie nie chce zjesc....co dziwne to mnie nawet od moich ulubionych danish pastry odpycha ;(

hahaha...kazdy czas na wybor imion jest dobry :) u nas miala byc pierwsza Alicja albo Jakub, takze Kubka mamy dla synia, ewentualnie Cezary :) dla corci tez cos wybiore :) prawdopodobne ze na drugie mialaby Emma

milego dzionka!!!

KAHAKA- kochana-glówka do gory-najwazniejsze,ze nadal masz II kreski...ten test ktory mąż wstawil w piątek to byly kreski mocne,ale tydzień po @ juz bylam a wczesniejsze testy tez wychodzily bledsze takie jak Twoj ten co wstawialaś...nie martw sie sloneczko....no jednym wątku dziewczyna mi napisala ,ze wskazuje to na synka:))ze z chlopcami wolniej hormony przyrastają ...
tak wiec ja sie skupiam na Marcelku,lub Lukaszu lub Filipku lub Arku ....:):):))

a poza tym zdrowka zycze!

JOANN- smacznego sniadanka:)

ja w nocy po 1 wstawalam po no-spe tak mnie brzuch bolal-podbrzusze...wzielam o 6 luteine i wlasnie wstalam,a ze mąz odpalil wczesniej kompa to wlecialam na chwile.

milej niedzieli :)

reklama
KAHAKA- o to samo pytalam mojego gina i powiedzial ,ze absolutnie NIE! ja mi w poniedzialek wyszlo II kreska po tym sobotnim krwawieniu to zadzwonilam do Niego i pytam co teraz-w czwartek i piatek test II w sobote @ w ndz.plamienie a w pon.czysto i test i II takie jak u Ciebie-powiedzial ,ze mam brac rano 1 lutne na noc 2 i po kilku dniach powtorzyc test i jak nadal II to umoawiac sie na wizyte..test piątkowy mąz wstawil -same widzicie eleganckie II kreski wiec sie umowilam na wizyte.
tak wiec biorac 3 lutki gin kazal po kilku dniach powtorzyc test wiec nie ma wplywu na wynik testu..to jest progesteron a test wykrywa BhCG..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry