reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
SAGAA- tak zrobie-pojde jutro i pewnie bedzie piekny pecholek-trzeba myslec pozytywnie i wierzyć ,ze wszystko bedzie si
a ja kosmetyczka jestem i woskuje sie od lat-nogi i glęboko bikini i caly przód "malej"
EWCIA822- czesc kochana moja po3na mamusiu!!!raz jeszcze gratki synka
no wlecialam w piatek na ierpniowki bo mi tak mega pozytywny test wyszedl ,ze mimo krwawienia w sobote tydzien temu ciąża sie utrzymala-no to wyglada bo gdyby nie to testy nie powinny wyjsc 6 dni po krwawieniu...
dziekuje za gratki i mam nadzieje,ze bedzie jak piszesz-ze wszystkie jak tu jesteśmy doczekamy sie szczesliwie letniego porodu
:-)
A Ty masz juz wszystko dla synka???

a ja kosmetyczka jestem i woskuje sie od lat-nogi i glęboko bikini i caly przód "malej"

EWCIA822- czesc kochana moja po3na mamusiu!!!raz jeszcze gratki synka

dziekuje za gratki i mam nadzieje,ze bedzie jak piszesz-ze wszystkie jak tu jesteśmy doczekamy sie szczesliwie letniego porodu

A Ty masz juz wszystko dla synka???
mama, taki zamówiłam CLEARBLUE CYFROWY TEST CIĄŻOWY-nr 1 na świecie (1350972131) - Aukcje internetowe Allegro I tu dużo tańszy niz w aptece ;-)
Oli, coś dziwne to Twoje cisnienie, malo prawdopodobne chyba...
może zmierz jeszcze raz.
Oli, coś dziwne to Twoje cisnienie, malo prawdopodobne chyba...

mama05
KAHAKA- a widzisz
))czyli mozna taniej..fajnie,ze taki znalazlaś-on tak jak mowisz nie pokazuje nasilenia kreski i trzeba sie zastanawiac ,tylko albo + albo - i wszystko jasne!!dzis zamawiasz???
E
Ewcia_822
Gość
mama05 - ja już mam wszystko dla maluszka, kilka drobiazgów mi zostało do kupienia, ale mam jeszcze dużo czasu
Wczoraj ruszyliśmy z przemeblowaniem, łóżeczko w sypialni złożyliśmy, powoli przygotowujemy się wszyscy do pojawienia się małego człowieczka
A ja mam coraz większego cykora przed porodem, z dziewczynkami tak nie miałam... panicznie się boję porodu, chyba hormony... W poprzednich ciążach to nie mogłam się doczekać dzieci i wogóle nie myślałam o porodzie a teraz co prawda też już bym chciała tulić małego i mieć go przy cycusiu, ale panicznie boję się porodu... Mąż ciągle mnie uspokaja i pociesza, że będzie ze mną i wszystko będzie dobrze...
A ja mam coraz większego cykora przed porodem, z dziewczynkami tak nie miałam... panicznie się boję porodu, chyba hormony... W poprzednich ciążach to nie mogłam się doczekać dzieci i wogóle nie myślałam o porodzie a teraz co prawda też już bym chciała tulić małego i mieć go przy cycusiu, ale panicznie boję się porodu... Mąż ciągle mnie uspokaja i pociesza, że będzie ze mną i wszystko będzie dobrze...
Oli, no to faktycznie nie bardzo z tym ciśnieniem! Może do lekarza podejdź?
mama, juz wczoraj zamówiłam
aha, i jeszcze mam pytanie do Ciebie i do innych w sumie też- bo widziałaś, ze na 'Objawach" dziewczyna pytała o zasinienie wejścia do pochwy - macie tak? Ja nieeeeee.......
mama, juz wczoraj zamówiłam

sagaa31
Fanka BB :)
Nom Mama Takie myślenie mnie cieszy!!! to pozazdrościć, mnie też by się przydałą depilacja woskiem mam problem w owłosieniem;/ zawsze depilowałam rece woskiem myślisz. ze w ciaży nic się nie stanie jak zrobie???bo juz zaczynaja przypominac grylowe łapy
Oli to zmierz za jakis czas i jesli nie będzie poprawy zadzwoń w razie W do lekarza

Oli to zmierz za jakis czas i jesli nie będzie poprawy zadzwoń w razie W do lekarza

sagaa31
Fanka BB :)
Nie wiem nie sprawdzałam....Oli, no to faktycznie nie bardzo z tym ciśnieniem! Może do lekarza podejdź?
mama, juz wczoraj zamówiłamaha, i jeszcze mam pytanie do Ciebie i do innych w sumie też- bo widziałaś, ze na 'Objawach" dziewczyna pytała o zasinienie wejścia do pochwy - macie tak? Ja nieeeeee.......

reklama
mama05
SAGAA- jak najbardziej rece mozesz zrobic woskiem
nogi tez jesli nie masz popekanych naczynek
a na bikini ja bede poki dam rade robic a potem pojde do kosmetyczni,ale tam juz robie na wolączony wosku czyli takim przestygnietym..
KAHAKA- ja nie mam sinego,ale ciemniejsze niz mialam,bardziej bordowe
mam nadzieje,ze jutro dostaniesz test i pochwalisz nam sie pieknym +
EWCIA822- to fajnie,ze juz tyle macie dla synka,a porod....wiesz-jestes po 2 i wiesz czym to "pzchnie" wiec wiadomo,ze masz stracha,ale pamietaj nastawienie to polowa sukcesu-wiesz jak oddychac ,jak przeć a dodatkowo czekasz na malego faceta wiec bedzie si-w razie co bede Cie trzymala za ręke

JA juz gladka;-)teraz pije zieloną herbatke..

KAHAKA- ja nie mam sinego,ale ciemniejsze niz mialam,bardziej bordowe

EWCIA822- to fajnie,ze juz tyle macie dla synka,a porod....wiesz-jestes po 2 i wiesz czym to "pzchnie" wiec wiadomo,ze masz stracha,ale pamietaj nastawienie to polowa sukcesu-wiesz jak oddychac ,jak przeć a dodatkowo czekasz na malego faceta wiec bedzie si-w razie co bede Cie trzymala za ręke

JA juz gladka;-)teraz pije zieloną herbatke..