reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
SAGAA- oby do 17 szybko zlecialo:))
KAHAKA- no i cudownie:)))to teraz sie lecz ,lez i ...czekaj na przesylke z testem:))

ja wypilam kakao i sie legne na chwile.

awatar świetny:) na FB zmienialiśmy zdjęcia profilowe w postacie z bajek heh, Ja jak będę sie czuła źle to chyba też wezmę na jakiś czas l-4 zazdroszczę Wam:)

Jeśli chodzi o piersi sagga i mama to wydaje mi sie ze troszke mi sie otoczki ciemniejsze zrobiły (albo mi sie wydaje :):) ) i bola jak dotykam ale spać moge spokojnie :)

Ja z rana zaszalalam ze sniadaniem i wszystko wyladowalo w kibelku... Poprostu namieszalam hehe Zjadłąm 2 kromeczki z szynka i serem, aktimela wypiłam, herbatke, szklanke mleka i mialam chec jeszcze na kubusia wiec wypilam pare łyków i oj oj ryczałam jak kot - glupi łeb to głupi :):) a tak wogole to mnie dzisiaj strasznie łebek boli :(...

Miłego dnia życze :):) Jeszcze zajrze :)

Witam się dzisiaj :))

Ja juz po pracy, rozmawialam z szefowa i o dziwo byla mila i zgodzila i sie obnizyc obowiazki, tak wiec jestem juz w domciu :-) Dzisiaj z plecami juz troche lepiej, ale za to piersi nie moge dotknac :baffled: Teraz usiadlam na chwile do bb, zaraz bedzie obiad i przejde sie z Patrykiem na spacer bo mi glowe truje odkad przyszlam :sorry2:

mama, sagaa, kahaka, oli jak zyjecie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry