reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Trochę nadrobiłam lekturę. Trzymam kciuki za nas wszystkie! Oby się udało! Ja mam chyba wszystkie objawy książkowe - bolesność piersi, fioletowe duże sutki, rozpieranie w brzuchu, senność, częste chadzanie do wc, jedynie nerwów na razie nie mam, ale to pewnie dlatego, że na razie rozpiera mnie radość :-)
Mama próbowałam sobie przypomnieć jakie dzisiaj miałam grube endo, ale tak naprawde to niewiele pamiętam z tej wizyty, poza tym, co już wam napisałam....wiem tylko, że było mierzone...ale pechęrzyk był wyraźny więc i w 4 tygodniu warto iść na USG.

reklama
Ale macie fajnie, że możecie w pracy sobie tu wejść, ja niestety od przyszłego tygodnia to już tu za dnia nie zajrzę...a wieczorem jest tyle do czytania, że nie sposób wszsytkiego nadrobić...
Mam ochote na banana, idę poszperać w kuchni, może gdzieś go znajdę :-)

Nom to jeden z plusów że przynajmniej ja mogę posiedziec tutaj :) smacznego banana :) Kiedy kolejna wizyta Tonya???

Do banana dołączyły jeszcze mandarynki :) Ale dobrych wiadomości mam dziś ciąg dalszy - właśnie weszłam na swoje konto i patrzę a tu świąteczna premia :) :) :) Ale mi się dziś Mikołaj trafił bogaty :)
sagaa dziś byłam w szpitalu i z tego całego przejęcia nie zapytałam o kolejny termin wizyty już w gabinecie, muszę zadzwonic i się zapisać, co niezwłocznie uczynię, dzięki za przypomnienie :)

No to rzeczywiście bogaty Mikołaj ja dostalam kłótnie z mężem ;/ o premii mogę pomarzyć....
Cieszę się życzę by wszytskie miały tak świetnego Mikołaja:)

Tonya, witaj! To niesamowite, jak Wam się udało!!! :-D
moniek, pamiętam Cię z "Objawów" ;-) ja też nie mam żadnych objawów ;-)

A ja szperam w necie i będę produkować jakieś świateczne ozdoby, kartki. Nudzi mi się....Mąż dopiero okolo 18-19 przyjedzie.

Kahaka ja kończe mam nadzieje dziś z kupmela stroiki do okien na stół i na drzwi robimy na sprzedaż ale z moim samopoczuciem dzis cieżko to widzę....Jak przyjadę musze sie zdrzemnąć obowiązkowo..

Jestem. Bylam na spacerku z maluchem moim. Ale zimno i ciemno sie zrobilo to wrocilismy :)) Teraz Patryk zajal sie soba a ja na bb wchodze....

mama moj tak w w ciazu 17 - 20 wraca zazwyczaj :))
Idziesz w koncu na to usg czy jest pecherzyk?:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Słuchajcie mam pytanie do doświadczonych mam, albo do tych bardziej obeznanych w temacie niż ja, jakie badania i jak często powinno się wykonywać w ciąży? O nic dziś z przejęcia tego mojego lekarza nie zapytałam....:-p

reklama
Do góry