reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
SAGAA- dziekuje Ci kochana,mam nadzieje,ze moje tez urolo....
a Ty juz biegasz w nocy do kibelka???to wspolczuje,pamietam jakie to wnerwiające...ci zasnelam to trzeba bylo wstawać...ale to przejsciowe-jak wszystkie objawy
a Ty juz biegasz w nocy do kibelka???to wspolczuje,pamietam jakie to wnerwiające...ci zasnelam to trzeba bylo wstawać...ale to przejsciowe-jak wszystkie objawy
Dzień dobry
Obudził mnie znowu o 6 atak kaszlu
prawie płuca wyplułam! Boje się, że to może zaszkodzić fasolce, bo aż mnie mięśnie brzucha bolą od tego kasłania.
sagaa, sliczna fasolka Wasza :-)
mama, nie udało mi się zapisać do przychodni - brak miejsc
idę na 12 prywatnie, mam nadzieję, że nie będzie problemu z L4, bo do roboty nie poszłam i muszę mieć!
U mnie objawów jakichkolwiek nadal brak.......
Obudził mnie znowu o 6 atak kaszlu

sagaa, sliczna fasolka Wasza :-)
mama, nie udało mi się zapisać do przychodni - brak miejsc

U mnie objawów jakichkolwiek nadal brak.......
mama05
KAHAKA- wspolczuje tego kaszlu...mam nadzieje,ze juz niedlugo sie wyleczysz..ale masakra-niedostalas sie państwowo?????i wez tu choruj jak juz za wizyte trzeba placic ,potem leki-wrrrr..mysle ,ze jak idziesz prywatnie to dostaniesz...tymbardziej,ze naprade zle sie czujesz..

ja tez w sumie nie mam żadnych objawów..tylko ta wydzielina,czaaaasem czuje lekkie mrowienie w piersiach i mam slaby apetyt i to wszystko..no i nie ma @...robisz jeszcze jakis test czy czekasz do 14 na wizyte????

ja tez w sumie nie mam żadnych objawów..tylko ta wydzielina,czaaaasem czuje lekkie mrowienie w piersiach i mam slaby apetyt i to wszystko..no i nie ma @...robisz jeszcze jakis test czy czekasz do 14 na wizyte????
mama, pewnie zrobię,heh ;-) zamowiłam na allegro 2 cyfrowe, clearblue, tam nie będę się musiała wpatrywać w intensywność kresek, tylko zobaczę pięknego plusika ;-)
Nie dostałam się właśnie państwowo, pozwolili łaskawie przyjśc bez numerka i prosić lekarza, żeby przyjął...A ta lekarka akurat co przyjmuje jest benadziejna i do niej nie pójdę i nie będę się prosić.
Ja się nie czuję jakoś tragicznie, nawet gardło mnie nie boli...Tylko ten kaszel - ale to lylko nad ranem go mam, mam nadzieję, że lek uwierzy heh.
Nie dostałam się właśnie państwowo, pozwolili łaskawie przyjśc bez numerka i prosić lekarza, żeby przyjął...A ta lekarka akurat co przyjmuje jest benadziejna i do niej nie pójdę i nie będę się prosić.
Ja się nie czuję jakoś tragicznie, nawet gardło mnie nie boli...Tylko ten kaszel - ale to lylko nad ranem go mam, mam nadzieję, że lek uwierzy heh.
sagaa31
Fanka BB :)
Mama na pewno będzie widac i całego serca będę trzymac kciukasy!! Nom przejściowe damy radę już niedługo zleci i bedzie po 1 trymetrze mam nadzieje i zacznę tryskćc energią

Kahaka Dzieki
kochana dobrze, że chociaż prv Ci się udało dostać, mam nadzieję, że ie będzie problemu z L-4. 

Kahaka Dzieki

mama05
KAHAKA- tez myslalam o tym elektronicznym
a wstaw linka skąd zamawiasz???ja ostatnio jak bylam w Superfarmie to widzialam go w promocji za 38 zl i tak mysle czy go kupic czy juz dac sobie spokój...niby jutro moge isc na wizyte,ale jak nie bedzie nic widac to pewnie go kupie!!
SAGAA- no w II trymestrze wraca "radość życia"

ide woskować nogi-bo jak jutro jednak pojde to trzeba byc gladką
:-)
OLI-

masakra!!!moze zadzwon albo napisz smsa do gina bo to nie jest normolne..chyba ,ze Ty niskocisnieniowiec??

SAGAA- no w II trymestrze wraca "radość życia"

ide woskować nogi-bo jak jutro jednak pojde to trzeba byc gladką

OLI-

Ostatnia edycja:
sagaa31
Fanka BB :)
Oli to cisnienie masz kiepskie....;/jesteś ogólnie niskociśnieniowcem??
Mama woskowanie auaaaaaaaa ja bym nie dała rady kurde Twarda babka jesteś
wstrzymaj się z teściorem idź jutro i będziesz wiedzieć co i jak nie ma co na przód kupować ale to moje zdanie.:-)
Mama woskowanie auaaaaaaaa ja bym nie dała rady kurde Twarda babka jesteś
wstrzymaj się z teściorem idź jutro i będziesz wiedzieć co i jak nie ma co na przód kupować ale to moje zdanie.:-)
reklama
E
Ewcia_822
Gość
mama05 - szukałam na staraczkach co u Ciebie i znalazłam Ciebie na sierpniówkach
))
Serdecznie gratuluję zarówno tobie jak i wszystkim mamusiom, które zobaczyły dwie upragnione kreseczki
Bardzo się cieszę, że Ci się w końcu udało, trzymam bardzo mocno kciuki
Ja już chodzę jak kaczka, nie wiem dlaczego, poprzednio tak nie miałam a to jeszcze 7 tygodni... Dopadła mnie cukrzyca ciążowa, ale trzymam się dietki, jeżdzę do diabetologa i jest ok
Mały tydzień temu miał 1820 gram wg USG 
Czas tak szybko leci, niedługo i Wy będziecie cieszyły oczy na USG i czuły kopniaki i rozpychanie się małych kluseczek
Wszystkiego dobrego Wam życzę
Serdecznie gratuluję zarówno tobie jak i wszystkim mamusiom, które zobaczyły dwie upragnione kreseczki
Ja już chodzę jak kaczka, nie wiem dlaczego, poprzednio tak nie miałam a to jeszcze 7 tygodni... Dopadła mnie cukrzyca ciążowa, ale trzymam się dietki, jeżdzę do diabetologa i jest ok
Czas tak szybko leci, niedługo i Wy będziecie cieszyły oczy na USG i czuły kopniaki i rozpychanie się małych kluseczek
Wszystkiego dobrego Wam życzę