reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Następną wizytę mam 30.12, do tego czasu wytrwam, może jeszcze styczeń przepracuje jak będzie wszystko dobrze, ale potem raczej zmykam na L4. Zbyt wazne dla mnie to maleństwo...

Dzień dobry :-)
U mnie ok, czuję się juz dużo lepiej, tylko trochę pokasłuję jeszcze. Odliczam dni do wizyty u gina - ale ten czas się wlecze...
Też dzisiaj chyba posprzątam trochę, bo wczoraj skończyło się na umyciu podłóg i wyszorowaniu umywalki :-p
Miłego dnia Kobietki!

Witajcie !! Ja szykuje się na kurs(dzisaiaj troszke póżniej zaczynam :) :) ), a póżniej pewnie wezme sie za obiadek i sprzatanie ( no zobaczymy jakie bedzie samopoczucie po kursie :) ). Wróce dopiero popołudniu wiec tak też zajrzę :) Trzymajcie się ciepło i uważajcie na siebie i Fasoleczki :)

Oli niezła pobudka :):) Ah te dzieciaczki ;) -a i tak mama zawsze bedzie je kochała całym sercem a nawet mocniej :):)

PAPA:blink:

Heloo Dziewczyny:*
Witaj Alla super ze do nas doszłaś:-)
Tonya uważaj na siebie będziemy Cię wspierać i trochę Ci współczuję że masz taka pracę aż na 1,5 etatu;-/
Oli ta ciąża na pewno będzie spokojniejsza:-)
pobudka niezła, ja jakos dziś nie umiałam spac ani zasnąć wczoraj ciekawe jak tu dziś wytrzymie??;-P Na dworze zimno w pracy zimno brrrrr
Kahaka dokuruj sie masz jeszcze kilka dni l-4:-)
Wszystkie jakies sprzatanie tylko ja jakaś nie ogarnieta nie umiem się za nie zabrać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry