reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witajcie dziewczyny!
Oli najwazniejsze, że humorek dobry po takiej pobudce :-)
kahaka kuruj się kuruj, masz jeszcze troche czasu, ale dobrze, że juz Ci lepiej :-)
Widzę, że nie tylko ja mam dziś w planach sprzątanie...
nadzieja miłego kursowania ;-) zaraz zajrzę na tę stronę, która polecasz...
sagaa dziękuję za wsparcie, będę dbać o siebie i równo się obijać w pracy - taki mam plan, a jak będzie ciężko to do rodzinnej pójdę po tydzień odpoczynku.
mama2011 witaj u nas, fajnie, że jest nas coraz więcej :-) termin mamy prawie ten sam :-)
kasica jakby praca miała Ci zaszkodzic to się nie zastanawiaj tylko idź na L4

reklama
kasica a jaką masz umowę i do kiedy?

Ja pracuje na umowe zlecienie i mam ja na dwa lata, ale nie mam zapewnionego zadnego chorobowego,a zwolnić mnie nie mogą.
czyli najlepiej było by jak by sama sie zwolniła dla dobra fasolki, wiem że nie moge pracować na nocki ale narazie szef nic nie wiem i boje sie mu powiedziec:-(

Ja pracuje na umowe zlecienie i mam ja na dwa lata, ale nie mam zapewnionego zadnego chorobowego,a zwolnić mnie nie mogą.
czyli najlepiej było by jak by sama sie zwolniła dla dobra fasolki, wiem że nie moge pracować na nocki ale narazie szef nic nie wiem i boje sie mu powiedziec:-(

Kasica a jest możliwość, żebyś nie pracowała na nocki? Dałoby się tak z szefem ustalić?

To jesli możesz sobie pozwolić na niezarabianie pieniędzy, to lepiej byłoby żebyś zrezygnowała z pracy. Troche kiepsko, że masz umowę-zlecenie, bo ona nic nie daje....najlepiej jakby Cię szef zatrudnił choć na pół etatu, ale to pewnie niemozliwe jak znam zycie. A co na to Twój mąż?

To jesli możesz sobie pozwolić na niezarabianie pieniędzy, to lepiej byłoby żebyś zrezygnowała z pracy. Troche kiepsko, że masz umowę-zlecenie, bo ona nic nie daje....najlepiej jakby Cię szef zatrudnił choć na pół etatu, ale to pewnie niemozliwe jak znam zycie. A co na to Twój mąż?

No właśnie nie mogę, mąż najlepiej by chciał żebym pracowała do końca roku i nic szefowi nie mówiła. Bo może dostane umowe od stycznia ale to tez niejest pewne, i nie chce na tyle ryzykować.

reklama
sam szef nie jest najgorszy idzie sie z nim dogadać, ale w sumie to nie od niego wszystko do końca zależy. Tylko od tych wyżej.

Bo ja pracuje w ochronie i ochraniamy sklep a sama główna siedziba jest gdzies w Warszawie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry