Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a odprowadzasz dobrowolne składki do zus coś czytałam w internecie , ale musisz sama poczytać bo najlepiej wiesz, wpisz umowa zlecenie a ciąża i sprawdź jakie masz prawa
Kurcze trudną prace masz i niebezpieczną. Niby do końca roku tylko 3 tygodnie zostały, ale rozumiem Twój niepokój i obawy. Może zrób tak jak proponowała Oli, że pogadaj z szefem, może jak będzie ludzki to spróbuje załatwic Ci tą umowę od stycznia, a w sumie nic nie stracisz na tym, bo i tak nie mogą Cię zwolnić. No jedynie jak będą chamscy to nie podpiszą celowo żadnej umowy...wszsytko od człowieka zależy. Sama najlepiej ocenisz czy można mu zaufać
Kasica masz ciężka sprawę do przetrawienia ....
Mnie się chce ryczec mam taki zamet i stres w pracy że po prostu nie wiem co robić...:-( Tonya pobolewa mnie brzuch i to tez mnie martwi;-(
sagaa a Ty o zwolnieniu nie myslisz jak masz taki kołowrotek w pracy? Mnie brzuch codziennie pobolewa, to chyba normalne, bo macica sie rozszerza, czuję takie rozpieranie od środka, czujesz podobnie?