reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Oli no co za chamstwo :wściekła/y: aż się w głowie nie mieści, że można tak po prostu zwolnić dyscyplinarnie. To się dziewczyny nie dziwię, że się tak martwicie...

Sorry dziewczyny, że zmienię temat, ale właśnie przyszły do mnie moje elektroniczne testy ciążowe i oczywiście od razu zrobiłam (ale nie z pierwszego sikania, tylko gdzieś z 3-4) i zobaczcie:
Zobacz załącznik 307924
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Od razu mi lepiej :-D Nie muszę sie wpatrywać, czy kreski są wystarczająco ciemne ;-)
Ja o mojej pracy, a raczej jej braku od połowy stycznia nawet nie chcę myśleć. Może później wam napiszę, jak juz się trochę z tym wszystkim ogarnę, ech.

Dlatego ja już powiedziałam koniec, robię wszystko tak żeby mi było dobrze. :-).
I nie mam zaufania do pracodawców, bo dodam że zwolnili mnie koledzy, którzy zapewniali, że zawsze będzie dla mnie miejsce po powrocie.
To jest jakaś masakra !!! Ja tez nie mam zaufania i wolę się dowiedzieć wszystkiego bo niektóre kobiety nie zdaja sobie sparwy do czego sa zdolni pracodawcy:-(

Sorry dziewczyny, że zmienię temat, ale właśnie przyszły do mnie moje elektroniczne testy ciążowe i oczywiście od razu zrobiłam (ale nie z pierwszego sikania, tylko gdzieś z 3-4) i zobaczcie:
Zobacz załącznik 307924
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Od razu mi lepiej :-D Nie muszę sie wpatrywać, czy kreski są wystarczająco ciemne ;-)
Ja o mojej pracy, a raczej jej braku od połowy stycznia nawet nie chcę myśleć. Może później wam napiszę, jak juz się trochę z tym wszystkim ogarnę, ech.
Piekny teścior wszystko kahaka będzie dobrze...:-)

ja mam umowę na czas nieokreślony zakład jest nowy,dobre zarobki, dobre socjalne, ale panuje tu kumoterstwo, łamanie praw pracowniczych, mobing i zastraszanie między innymi dlatego zdecydowałam się na ciąże i nie zamierzam wracać po macierzyńskim do pracy tylko idę na wychowawcze i cieszę się że udało mi się tak szybko zajść w ciąże ( we wrześniu usunełam spiralę)

reklama
Witajcie sierpnióweczki. Chciałam wam zyczyć zdrowej ciązy i dzieciaczków o czasie:-)Gratuluję wszystkim serdecznie:-)
Podczytałam waszą dyskusję i może was tym uspokoje, ze teraz kobieta w ciązy jest chroniona( jesli jej umowa jest dłuższa niż do końca 3 miesiąca ciązy) od pierwszego dnia jej trwania. Możecie się nie martwić, ze ktoś się dowie, ze jesteście w ciązy w 10 t i was wywalą. A co do dyscyplinarki w ciązy to musiałyby być niezłomne dowody bo sprawa bardzo podejrzana i w sądzie wygrana. Interesowałam się tym bo jestem na L4 od 4t. Pozdrawiam raz jeszcze))))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry