Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie muszę sie wpatrywać, czy kreski są wystarczająco ciemne ;-)To jest jakaś masakra !!! Ja tez nie mam zaufania i wolę się dowiedzieć wszystkiego bo niektóre kobiety nie zdaja sobie sparwy do czego sa zdolni pracodawcy:-(Dlatego ja już powiedziałam koniec, robię wszystko tak żeby mi było dobrze. :-).
I nie mam zaufania do pracodawców, bo dodam że zwolnili mnie koledzy, którzy zapewniali, że zawsze będzie dla mnie miejsce po powrocie.
Piekny teścior wszystko kahaka będzie dobrze...:-)Sorry dziewczyny, że zmienię temat, ale właśnie przyszły do mnie moje elektroniczne testy ciążowe i oczywiście od razu zrobiłam (ale nie z pierwszego sikania, tylko gdzieś z 3-4) i zobaczcie:
Zobacz załącznik 307924
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Od razu mi lepiejNie muszę sie wpatrywać, czy kreski są wystarczająco ciemne ;-)
Ja o mojej pracy, a raczej jej braku od połowy stycznia nawet nie chcę myśleć. Może później wam napiszę, jak juz się trochę z tym wszystkim ogarnę, ech.