reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Malgosia - to podziwiam szczerze :-) oby zdrówko i siły dopisały... :-D no pogoda boska,ale nie ma z kim pójść na spacerek,więc balkon mam otwarty, kicia na balkonie,a ja siedzę i siedzę i mam lenia :-D:-D

reklama
Witajcie, ale dziś PIĘKNIE!!!!:-)

Taycia ja bym jeszcze jakieś ciasto upichciła mhmm, sama robię babkę i sernik, bo uwielbiam!!

Uciekam na dwór!

Udanego dnia kochane:-)

Hej dziewczynki:)
Już po alegrologu:), po zakupach. Plany na święta są takie ogromne, że muszę na 2 podzielić bo nawet 10 osób tego nie przeje a co dopiero 3. Właśnie truję siebie i Wiktorka pepsi i zmykam na podwórko na spacerek bo słonko woła. Później coś na obiad muszę upichcić, może krem z pieczarek:) Miłego dzionka:)

Karolap5
- dobrze, że to światełko jest. Dobrze, że się nie poddałaś i szukałaś wyjścia. Bo nie jeden by zwiesił głowę i płacił. A tym ze
szwagrem się nie przejmuj. Zrobiłaś co musiałaś i widać jesteś dobrym człowiekiem ale teraz twój spokój i dzidzi jest najważniejszy. Więc wyrzuty sumienia odłóż na kiedy indziej i tak pomogliście mu na tyle ile mogliście.
JJ - więcej spokoju życzę i oby Franek nie miał więcej kontuzji, w końcu lato idzie nie czas na gipsy:)
Anulek - powodzenia:D
Lenka5- ja też już wyglądam jakbym połknęła arbuza i następny kg na +. Tylko skąd?! ja się pytam. Nie jem dużo. ;(
Gabiczek- czytasz mi w myślach. Też mi się basen zamarzył. Ale muszę dostać pozwolenie na ćwiczenia od lekarza. Do tej pory wszystkie aktywności typu basen, joga dla ciężarnych miałam zabronione.

w Opolu na Reymonta, albo Ozimska - sama nie wiem jaka to ulica, w kazdym razie jest to naprzeciw Opolanina, kolo Jyska :-)
A tak w ogole to witam sie w słoneczny dzionek. Ja juz zaliczylam ciucholand i tradycyjnie kupilam kilka bluzeczek dla malego :-) Juz mi sie w szafce nie miesci. Tak poza tym to jakos leci :-D
A gdzie będziesz rodzić? U sibie tam czy gdzie?

Witam witam:D Ciepełko jak nie wiem co:) Jak dla mnie trochę za cieplo...
W gardle mnie drapie, ledwo śpie... I syropek z cebulki + herbatka z cytrynka i miodzikiem... Oby szybciutko przeszło:-)

Witam wszystkie sierpniowe ciężaróweczki
Widzę, że tak się rozpisałyście od grudnia, że aż ciężko nadążyć i chyba z lenistwa nawet nie spróbuje tego wszystkiego czytać... ;)
Mój mężuś przyjeżdża z pracy do pracy i w zasadzie widujemy sie tylko wieczorkami więc samotność mi doskwiera :( Nooo na szczęście nie do końca, bo mój maluszek pociesza mnie swoimi kopniaczkami, które czuje już od jakiś 2 tygodni.
Ciesze się, że już jest bliżej niż dalej do porodu, bo już jedną ciąże straciłam w 6/8 tyg, a kolejnej straty nie przeżyłabym choć miałam chwile grozy i musiałam leżeć. Bez szpitala też sie nie obyło w marcu, bo dostałam krwawienia, ale na szczęście już jest dobrze i moge troszke wyjsc z domku i rozkoszowac sie ta piękną pogodą...
Powiedzcie mi czy któraś z Was ma czarny pępek, bo zaczynam sie troszkę martwić, ale mam nadzieje, ze jest to też związane z hormonami???
Pozdrawiam

Karola ciesze sie z takiego obrotu sprawy ale zdaje sobie sprawe ze ciezko znosisz eksmisje nie jest to mile dla zadnej ze stron....ale wierze ze wszystko sie poukjlada;-)
Karolinkaz licze ze szybko Ci przejdzie mnie tak jakby katar chcial wziac ale jakos nie umie:P Maz powiedzial ze swiszcze w nocy :-)
JJ to mialas nieciekawie mam nadzieje ze gips zostanie zdjety maly pojdzie do przedszkola wa Wy zlapiecie oddech :-)

Lenka ja ogólnie wyglądam jak słoń;/ wiec spoko wolalabym wygladac jednak jakbym tylko polknela arbuza:P jak wspomniala Akutan;-)
Gabiczek mialam zamiar chodzic w ciazy na basen ale przez przewlekla infekcje nie moge a w sumie to stroju tez nie mam a kupowac mi szkoda kasy:P;-)
Malgosia ale z Ciebie pracus :-) zazdroszcze Ci, ja muze siedziec na przymusowym l-4;/ przez pracodawce ale coz nic nie zrobie...
W ogole siedze sobie na podworku sloneczko grzeje bo za pozno wpadlam na to ze mam lapka i net ma zasieg na dworze :P czekam az 3 automat wypierze pozniej jakis obiad ostatnio jem ziemniaki i mizerie moglabym jesc to na okraglo:-)
Witam Schadow, nie pomog w sparwie pepka... milo ze wpadlas;-)

reklama
moj pracodawca ostatnio zamiast wysłać mnie na wolne dał mi umowę na czas nieokreślony żebym zaraz po macierzyńskim do pracy wróciła :) ale nic to zaraz zrywam się z pracy i idę na rynek na kawkę z koleżankami :) a piątek już wolny i Święta :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry