A
aankaa84
Gość
Wesołych Swiat zycze wszystkim Sierpnioweczkom.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a wlasciwie pozeram. Namowilam meza na zlozenie lozeczka (kupilam wozek i lozeczko) i siedze i podziwiam :-) durnieje na starosc chyba, bo nie pamietam abym we wczesniejszych ciazach tak sie cieszyla tym wszystkim.
wyciagam, ogladam, chowam. Teraz dodatkowo mam wozek i lozeczko to tam tez skupiam swoj wzrok, a to jeszcze tyle czasu :-)szuszu-kochana nic sie nie stresuj-moja szyjka przed zajściem w ciąże i na jej początku miała zaledwie 2 cm. teraz mam 1 cm.a był moment ,że miałam już 0,5 cm. i wylądowałam na 3 dni w szpitalu ,poleżałam i wróciła do 1 cm. najważniejsze ,że jest zamknięta i się nie rozwieraByłam u lekarza,szyjka jest zamknięta, ale gin powiedział, że jest dość krótka (ma 32mm). Nie mamy możliwości porównania, bo jej długość nie była wcześniej mierzona. Stwierdził, że gdyby była poniżej 30mm zastanawiałby się nad zostawieniem mnie na oddziale. Za 2 tygodnie kolejna wizyta i jeśli szyjka się skróci to będzie źle..Dostałam Luteinę, No-spę i Cordafen. Oby do 05.05 nic się nie skróciło...
.Trzeba się poświęcić i kompletnie nic nie nosić jak najwięcej leżeć ,żadnej pracy i wysiłku.MI LEKARZ ZABRONIŁ NAWET SCIERANIA KURZY
.Spaceruję raz w tygodniu na pół godzinki do godzinki i leżakuję tak już 2 miesiące i jest wszystko dobrze.Biorę wiadro leków,ale tak trzeba.Mój lekarz stwierdził na ostatniej wizycie 21.04-że jak będe prowadzić nadal taki tryb życia jak dotychczas i tak o siebie dbać to wszystko będzie o.k.
Twoja szyjka kochana jak dla mnie jest megaaa długa ponad 3 cm . -szok ,moja przy Twojej kochana to liliputek