• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

KASICA przykro mi z takiego obrotu sprawy ale najwazniejsze ze jestescie pod dobra opieka i maluszek juz taki duzy! trzymam ogromne kciukasy za WAS obojga, oby dzieciatko jak najdluzej poczekalo z przyjsciem na swíat. myslimy o Tobie i odezwij sie jak tylko bedziesz mogla!

reklama
nie wiem czy to moge do skórczy załaczyć twardniał mi brzuch i jak pisałam pobolewał mnie tak jak przy okresie, ale dostałam ten magnez i jest ok. Więc mysle że to mogło byc to. 20km od domu jestem niby nie daleko ale nie mamy kasy że moj móg mnie codziennie odwiedzać, narazie przjeżdza co dwa dni ale chyba i to trzeba bedzie zmienić bo krucho z kasą.

nie wiem czy to moge do skórczy załaczyć twardniał mi brzuch i jak pisałam pobolewał mnie tak jak przy okresie, ale dostałam ten magnez i jest ok. Więc mysle że to mogło byc to. 20km od domu jestem niby nie daleko ale nie mamy kasy że moj móg mnie codziennie odwiedzać, narazie przjeżdza co dwa dni ale chyba i to trzeba bedzie zmienić bo krucho z kasą.

Tak, to skurcze były. A znają przyczynę odejścia wód płodowych tak wcześnie?
Już niedługo będziecie razem w domku, nie zamartwiaj się;-)

SZUSZU-moja szyjka na usg miała około 4 cm .a mierzona ręcznie 1 cm.Wiem ,że powinno się brać te dwa pomiary i wyliczać średnią.Szkoda,że nie wiesz ile cm.miałaś wcześniej.

SZUSZU-moja szyjka na usg miała około 4 cm .a mierzona ręcznie 1 cm.Wiem ,że powinno się brać te dwa pomiary i wyliczać średnią.Szkoda,że nie wiesz ile cm.miałaś wcześniej.

Niezła różnica;-) Ale usg jest podobno najdokładniejsze jednak.
Martwię się trochę, bo to dziwne uczucie rozchodzenia się mnie nie opuszcza:-(

reklama
kasica trzymam kciuki za Was, by maluszek jak najdluzej siedzial u mamusi w brzuszku by jeszcze sobie spokojnie podrósl i rozwinal płucka:tak:.

A ja po świetach czuje sie objedzona:szok:, brzuch mi do przodu coraz bardziej wywalilo hehhe:szok:, juz mnie nawet zebra od tego rozciagania sie wszystkiego bolą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry