• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ma tlen do noska, a tak pozatym nic mu nie jest. jedynie jeszcze czekamy na okuliste. Ale on dopiero bedzie ja mały skończy trzeci tydzień.

wiem że jesteśmy w dobrej sytuacji że nie ma najgorzej, bo inni przecież nie maja tyle szcześcia co my.
Staram sie mysle pozytywnie , ale mam doła po fakcie że mu tlen podłączyli. Bo myślałam ze juz sam sobie dobrze radzi a tu niestety musi mu maszyna pomagać. Ale wiem że to wszystko dla jego dobra.

Postaram sie fotki wrzucic na konto.

reklama
cześć :-)

jak Wam mija piątkowe popołudnie? wczoraj odwiedziłam koleżankę (niedaleko mieszka) i zrobiłam sobie wreszcie odrosty... znów wyglądam jak człowiek :-)
coś się wietrzysko u mnie zerwało, chyba będzie buzia... pies znów będzie szaleć...

Kasica trzymam za Was bardzo mocno kciuki! wierzę w to że z synkiem będzie wszystko w najlepszym porządku. Na marginesie ja też jestem wcześniakiem, leżałam około miesiąca w inkubatorze. Głowa do góry!!!

Ostatnia edycja:
czesc
kasica-duzo zdrowka dla Grzesia, zobaczysz jeszcze troszke o bedziecie razem

wiecie wczoraj walczylam z lustrem przy goleniu, matko jakie ja pozy odstawialam, dobrze z enie fiknelam w tej wannie, a i tak srednio sie udalo...
my dzis od rana zalatwialismy z mezem sprawy ajpierw byla wizyta prywatna i ginkologa - opisze pozniej gdzie trzeba;-)
pozniej bylismy w spoldzielni odnosnie tej naszej niemilej sprawy z tymi dligami szwagra- pani powiedziala ze w polowie czerwca bedzie wszystko wiadomo czy posadza mojego meza- powiedziala ze da znac czyli jeszcze troche w niepewnosci...

teraz padam na twarz chyba sie zdrzemnie
milego dnia dziewczynki

Kasica, Grześ jest cudny po prostu:-) Jeśli ma tylko tlen podawany tzn że jest bardzo dobrze. Wcześniaki tak mają, że czasem chwilowo mają problem z oddychaniem, ale to normalne, niedługo już będziesz miała synka w domu.

Kasiu- duż sił dla Waszej trójeczki:) Ciesze sie, że o nas pamietasz i sie do nas odzywasz :) Mamy już watki o maluszkach i opowiesciach z porodowki-jesli bedziesz miala ochote mozesz tam dodac swoja historie i fotki. Grześ ma już ponad 2 tygodnie czyli coraz bliżej do jego powrotu do domu :)

Teraz dopatrzyłam- Grześ jest cudny :)

reklama
kasica-śliczny ten Grzesiu i słodki, myślałam że jest dużo mniejszy a tu nawet nie taki mały i dobrze wygląda, trzymam kciukasy, będzie wszystko dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry