• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
WITAM sie zasmarkana zakaszlowana i mega :wściekła/y: na chOrobsko...;/
hica wiedzialam u nas tez tak si mowi ale duchowka?? nie wieem:no:
milych zakupow Devi:-)
Karola Tobie spokojnej podrozy;-)
U nas wczoraj niezla burza i deszcza le przynajmniej lepsze powietrze troszeczke,
my w ramach dnia Dziecka jedziemy wybierac wóz dla naszej pociechy:-)
WSZYSTKIM DZIECIACZKOM OD CIEZAROWECZEK ZYCZYMY WSZYTSKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO I TECZOWEGO :-)

Maggie78 rączka dochodzi do siebie, dzisiaj mi dren wyciągają. Już zaczynam coś cobie nią podtrzymywać (lekarzowi o tym oczywiście nie powiem). Dziękuję za troskę:-)
Sagga bidulko, kuruj się. Ja testowałam na kaszel jakiś napój z imbiru, mleka i cytryny znaleziony na necie ale czy coś dał to nie jestem w stanie powiedzieć.

Z akutan wszystko ok, wczoraj z nią mailowałam:-) Poskładałyśmy zamówienia to teraz biedulka nie ma czasu chyba na forum zajrzeć.
Sagga31 troszkę Ci zazdroszczę, cały miesiąc prawie do przodu ech...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja sie przyznaje, że bez netu duchówka znaczy dla mnie tyle co hica, czyli niewiele, żeby nie powiedzieć, że nic:)

a może cos od duchoty??:confused2:

:-D

hica wiedzialam u nas tez tak si mowi ale duchowka?? nie wieem:no:
WSZYSTKIM DZIECIACZKOM OD CIEZAROWECZEK ZYCZYMY WSZYTSKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO I TECZOWEGO :-)

hahahaha :-D

Kilka lat już szukam kogoś kto zna to pojęcie :-D na imprezach robi furrorę, bo jak się spotykają ludzie z różnych stron Polski to jeszcze się nie zdarzyło żeby ktoś wiedział, a moja babcia zawsze tego słowa używała :

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=11561

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry