reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mamma jestem z Toba!!!!:*
dziewczyny odebrałam wyniki na HBS WR I TOXO na szczęście z tego co widzę wszytsko ok ale zobaczymy co lekarz powie.
Kahaka debil i tyle nie możesz sie teraz denerwowac olej go i tyle.
Tak Ci ludzi zostana sami i nawet nie beda mieli komu opowiadac o tych swoich balangach wyjazdach podróżach wtedy sie dopiero przekonaja. Wiecie jestesmy w towarzystwie gdziie staramy sie o dzieci i czasami przychodzi to z wielkim trudem wiec u nas takich gadek nie ma na szczescie ale jak ktos by mi tak powiedzial to chyba bym zatrzaskala:p:)
wiecie swiadome tworzenie malych istotek rozumiem, ale nie rozumiem jak ci co nie chca maja tych dzieci mnostwo i ciezko ich im wychowac zyjemy w 21 wieku ludzie sie nie zabezpieczaja, a pozniej te biedne dzieci sa ofiarami w takich rodzinach;/ No i Ci co chcą nie umieja to jest najgorsza niesprawiedliwość, ale to odrebny temat tak tylko napisałam:)Sorry że tak sie rozpisałam ale jakieś natchnienie:p
Kasica trzymam&&&&&Bedzie Dobrze:)

reklama
Kahaka debil i tyle nie możesz sie teraz denerwowac olej go i tyle
Tak Ci ludzi zostana sami i nawet nie beda mieli komu opowiadac o tych swoich balangach wyjazdach podróżach wtedy sie dopiero przekonaja. Wiecie jestesmy w towarzystwie gdziie staramy sie o dzieci i czasami przychodzi to z wielkim trudem wiec u nas takich gadek nie ma na szczescie ale jak ktos by mi tak powiedzial to chyba bym zatrzaskala:p:)
wiecie swiadome tworzenie malych istotek rozumiem, ale nie rozumiem jak ci co nie chca maja tych dzieci mnostwo i ciezko ich im wychowac zyjemy w 21 wieku ludzie sie nie zabezpieczaja, a pozniej te biedne dzieci sa ofiarami w takich rodzinach;/ No i Ci co chcą nie umieja to jest najgorsza niesprawiedliwość, ale to odrebny temat tak tylko napisałam:)Sorry że tak sie rozpisałam ale jakieś natchnienie:p

no niestety tak własnie jest tyle sie słyszy o porzuceniach dzieci, a nie którzy całe życie pragna mieć dzieci i nic z tego. Na tym swiecie jest straszna niesprawiedliwość:wściekła/y:

Oli Nie wiem co bym zrobiła jakby mój mąż miał takie poglądy, chyba by nie był moim mężem...

Nie spodobalo mi sie to :dry:

A co do ich decyzji to kazdy ma takie prawo i nie nalezy tego wogole osadzac. Nie jest powiedziane ze nie beda szczesliwi na starosc, dla nich szczesciem moze byc co innego. Jak to mowia jeden lubi to drugi tamto.

Musia poniekąd masz racje ale dlaczego inni moga obrażać tych co dzieci chcą??? my sobie to piszemy bo chcemy dzieci i trudno nam zrozumieć takich ludzi, tak każdy wybiera jak chce to jest każdego indywidualna sprawa tu masz rację:)

sagaa dlatego nikt nie powinien obrazac nikogo, jezeli decyduje sie na dziecka badz nie. To indywidualna sprawa kazdego z nas :))

Nie wiem czy ktos kogos tu obraził ale nie zuawazyłam każda z nas wyraziła swoja opinie i tyle:) my tu mamy dyskutować o naszych fasolkach nie:-) kurde caly czas mysle o Mamie jak tam u niej i u lekarza....

dziewczyny ...
bylam u gina ,endo nadal bardzo cienki ,nie ma pecherzyka w macicy,lewy jajnik powieszony..
dostalam skierowanie na bete-wlasnie wrocilam
jesli wynik bedzie powyzej 5 co wskazuje na ciąże to mam jechac do szpitala-dostalam skierowanie na ginekologie z podejrzeniem ciązy pozamacicznej po lewej stronie....

teraz jeszcze mam plamienie różowe..

wynik bety o 16.30 jesli bedzie 0 to znaczy ,ze niewiadomo czemu testy wychodza pozytywne mimo braku ciazy a jesli wyjdzie podwyzszona to jade do szpitala...

swiat mi sie wali ,rycze i nie moge przestac.....

Mamo kochana moja:*:*:*:*:*przytulam cie mocno :*:*:* :*:*
jestem w szoku:-( przykro mi pozostaje ci tylko czekać bardzo mi przykro....:*:*jestem z toba!!!!!!!!!!!!!!:-*

reklama
Do góry