reklama
nadzieja!
Fanka BB :)
Ludzie potrafia byc okropni ! Zawsze krytykuja wszystkich a na siebie nie potrafia spojrzec !!!! Mam tez taka znajoma która odradzałam mi ciąże - dziecko... " pchasz sie w pieluchy, najpierw znajdz super prace, wzbogac sie a pozniej pomysl o dziecku. Z dzieckiem to juz jestes uwieziona w domu itd. Jak poroniłąm to powiedziala ze chyba nie zamierzam sie starac od nowa - ze to był znak ze powinnam sie najpierw lepiej z zyciu ustawic, w sensie ze trzeba kupic swoj dom itd. Eh... ale ja olałam to co mówi bardzo pragnimy bobaska
i wcale nie mysle tylko o jednym
) wiec każdy ma obrany swoj cell w życiu - jedni na pierwszym miejscu maja rodzine i miłosc a inni kase, wycieczki, szalenstwa a dzieci moze po 30 ... Dziewczyny wogóle sie nie przejmujcie co ludzie gadaja !!!!!! Widocznie zazdroszcza !!!!!!!!!!!!
Tonya
Zadowolona z życia :)
Witajcie!
Jak to dobrze pospać sobie dłużej i leniwie dzień zacząć...
Witam nową mamę, fajnie, że jest nas coraz więcej
Oby nikogo nie ubyło...
mama sciskam cię mocno i trzymam kciuki, ale się nastresowałaś...oby wizyta u gina rozwiała wszelkie obawy.
Moje piersi coraz większe i zasnąć nie mogłam wczoraj bo przy obrotach tak bolały...
Jak to dobrze pospać sobie dłużej i leniwie dzień zacząć...
Witam nową mamę, fajnie, że jest nas coraz więcej
mama sciskam cię mocno i trzymam kciuki, ale się nastresowałaś...oby wizyta u gina rozwiała wszelkie obawy.
Moje piersi coraz większe i zasnąć nie mogłam wczoraj bo przy obrotach tak bolały...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
SAGAA- jesem z Tobą i jak bedziesz odbierala wyniki to ja bede Ci trzymala za ręke -bedzie dobrze-wierze w to-dajszybko znać
&&&&&&&&&&&&&&&
NADZIEJA- ja nie wiem w czy dzieci przeszkadzają,zeby np.wyjechac na wakacje-my pojechalismy rok temu na tydzień do Grecji z dziecmi to znajomi nam sie dziwili-z dziecmi na wakacje????????????na wakacje sie jedzie zeby odpocząć!!
a my odpowiadalismy,ze te wakacje i wyjazd jest wlasnie dla dzieci a my sie juz naodpoczywalismy i nalezelismy plackiem i nam tego nie brak..
dokladnie dla kazdego jest wazne cos innego.
OLI- mam nadzieje,ze Wasze marzenia sie spelnią i bedziecie miec wspolną 3-jeczkę -&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to.
co Wam powiem-ten gin do ktorego dzis ide jak sie dowiedzial ode mnie ,ze staramy sie o ....3 dziecko to powiedzial tak
cytuje"rozumiem ,ze zalozyla pani nową rodzine i chce pani miec wspolne dziecko z obecnym mężem??"
a ja

noż kuzwa!!!pomyslalam...
ale powiedzialam mu-nie,jestem z moim mężem 13 lat a po slubie prawie 8 i to bedzie nasze wspolne 3 dzicko a w sumie 4 bo jedno stracilismy....
powiedzial ,ze jest b.zdziwiony bo dzis to 1 dziecko to szal a 2 to juz max
a ja mu na to-ze nie czujemy z mężem ze robimy cos szczegolnego i cos czemu nalezy sie tak dziwic-kazdy ma marzenia i je realizuje...my stawiamy na rodzinę a wciąż czujemy ,ze nie jest w komplecie ...
no to jak gin tak reaguje to co dopiero "normalni" ludzie .....

NADZIEJA- ja nie wiem w czy dzieci przeszkadzają,zeby np.wyjechac na wakacje-my pojechalismy rok temu na tydzień do Grecji z dziecmi to znajomi nam sie dziwili-z dziecmi na wakacje????????????na wakacje sie jedzie zeby odpocząć!!
a my odpowiadalismy,ze te wakacje i wyjazd jest wlasnie dla dzieci a my sie juz naodpoczywalismy i nalezelismy plackiem i nam tego nie brak..
dokladnie dla kazdego jest wazne cos innego.
OLI- mam nadzieje,ze Wasze marzenia sie spelnią i bedziecie miec wspolną 3-jeczkę -&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to.
co Wam powiem-ten gin do ktorego dzis ide jak sie dowiedzial ode mnie ,ze staramy sie o ....3 dziecko to powiedzial tak
cytuje"rozumiem ,ze zalozyla pani nową rodzine i chce pani miec wspolne dziecko z obecnym mężem??"
a ja

ale powiedzialam mu-nie,jestem z moim mężem 13 lat a po slubie prawie 8 i to bedzie nasze wspolne 3 dzicko a w sumie 4 bo jedno stracilismy....
powiedzial ,ze jest b.zdziwiony bo dzis to 1 dziecko to szal a 2 to juz max
a ja mu na to-ze nie czujemy z mężem ze robimy cos szczegolnego i cos czemu nalezy sie tak dziwic-kazdy ma marzenia i je realizuje...my stawiamy na rodzinę a wciąż czujemy ,ze nie jest w komplecie ...
no to jak gin tak reaguje to co dopiero "normalni" ludzie .....

Tonya
Aż się wierzyć nie chce, że macie takie doświadczenia przykre...ludzie naprawdę potrafią być podli. Może dlatego, że pracuję z małymi dziećmi i wśród obób które kochają dzieci, to mi się nie zdarza słyszeć takich tekstów. Jak ktoś zaciąży to się wszyscy cieszą i otaczają szczególną opieką - na to wszystkie zasługujecie, a nie na głupie komentarze. Przykre to jest.
Dziewczyny, nie warto sie przejmować głupimi komentarzami. Swoja droga my tez planujemy trójeczkę :-)
Ale się zdenerwowałam właśnie
22 listopada zamówiłam na allegro suszarkę do włosów 9na prezent dla mamy). Mieli napisane, że czas realizacji do 3 dni roboczych. Długo nie przychodziła więc napisałam do sprzedawcy maila z prośba o wyjaśnienie, nie dostałam odpowiedzi, więc napisałam jeszcze 2 razy - zero odzewu. Suszarka przyszła dziś, po 2 tygodniach, ale wystawiłam mu negatywny komentarz na allegro, to on wiecie co zrobił??? Wystawił negatywa i napisał "Niestety bardzo niewyrozumiały klient woli otrzymywać maile niż towar. Fakt opóźnienie było jest ono spowodowane wzrostem zamówień przedświątecznych. Ogólnie nie polecam" 
No normalnie ciśnienie mi skoczyło!!! Zachował się jak cham i zwala na mnie, że go zadręczam mailami, a odpisac to nie łaska! No żesz k****.
Ale się zdenerwowałam właśnie

mama05
prrrryy szaaaalona :))
TONYA- no widzisz,takie teksty niektorzy maja i co zrobisz-olać trzeba bo inaczej mozna sie zdolować...
a Ciebie tak piersiątka bolą????????? ja tylko mam bordowe brodawki jesli chodzi o piersi
a Ciebie tak piersiątka bolą????????? ja tylko mam bordowe brodawki jesli chodzi o piersi
Tonya
kahaka na palantów nie ma rady, ale z tego co wiem to możesz się odnieść do tego negatywa i napisac pod nim swój komentarz tak dla innych, żeby nie myśleli, że kiepski z ciebie klient
reklama
kasica88
Fanka BB :)
witam wszystkie,
normalnie nie moge jak czytam to co piszecie.
Co kogo powinno obchodzic ile chcecie miec dzieci, to tylko wasza sprawa i nikt nie ma prawa sie w to wtrącać. Wkurzają mnie takie opinie że sobie życie zmarnujesz jak bedziesz mnieć dziecko.
My z mężem też długo czekaliśmy bo praca nie pewna a teraz i tak bez pracy zostane i trzeba bedzie sobie jakos poradzić i najważniejsze żeby było wsparcie nawet nie od najbliższych tylko od męże nieraz wystarczy.
Chociaz mój to troche w panike wpadł bo jak sobie poradzimy, próbuje mu wytłumaczyc ze teraz to dla mnie ważniejsze jest zdrowie a nie praca ale on tego nie rozumie.
A co do objawów to ja mam normalnie chyba książkowe bo i mdłości i senność nerwowość a o bólach piersi to nawet nie pisze bo jakaś masakra, bola okropnie.
normalnie nie moge jak czytam to co piszecie.
Co kogo powinno obchodzic ile chcecie miec dzieci, to tylko wasza sprawa i nikt nie ma prawa sie w to wtrącać. Wkurzają mnie takie opinie że sobie życie zmarnujesz jak bedziesz mnieć dziecko.
My z mężem też długo czekaliśmy bo praca nie pewna a teraz i tak bez pracy zostane i trzeba bedzie sobie jakos poradzić i najważniejsze żeby było wsparcie nawet nie od najbliższych tylko od męże nieraz wystarczy.
Chociaz mój to troche w panike wpadł bo jak sobie poradzimy, próbuje mu wytłumaczyc ze teraz to dla mnie ważniejsze jest zdrowie a nie praca ale on tego nie rozumie.
A co do objawów to ja mam normalnie chyba książkowe bo i mdłości i senność nerwowość a o bólach piersi to nawet nie pisze bo jakaś masakra, bola okropnie.