reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ludzie potrafia byc okropni ! Zawsze krytykuja wszystkich a na siebie nie potrafia spojrzec !!!! Mam tez taka znajoma która odradzałam mi ciąże - dziecko... " pchasz sie w pieluchy, najpierw znajdz super prace, wzbogac sie a pozniej pomysl o dziecku. Z dzieckiem to juz jestes uwieziona w domu itd. Jak poroniłąm to powiedziala ze chyba nie zamierzam sie starac od nowa - ze to był znak ze powinnam sie najpierw lepiej z zyciu ustawic, w sensie ze trzeba kupic swoj dom itd. Eh... ale ja olałam to co mówi bardzo pragnimy bobaska :) i wcale nie mysle tylko o jednym :)) wiec każdy ma obrany swoj cell w życiu - jedni na pierwszym miejscu maja rodzine i miłosc a inni kase, wycieczki, szalenstwa a dzieci moze po 30 ... Dziewczyny wogóle sie nie przejmujcie co ludzie gadaja !!!!!! Widocznie zazdroszcza !!!!!!!!!!!!

Witajcie!
Jak to dobrze pospać sobie dłużej i leniwie dzień zacząć...
Witam nową mamę, fajnie, że jest nas coraz więcej :) Oby nikogo nie ubyło...
mama sciskam cię mocno i trzymam kciuki, ale się nastresowałaś...oby wizyta u gina rozwiała wszelkie obawy.
Moje piersi coraz większe i zasnąć nie mogłam wczoraj bo przy obrotach tak bolały...

SAGAA- jesem z Tobą i jak bedziesz odbierala wyniki to ja bede Ci trzymala za ręke -bedzie dobrze-wierze w to-dajszybko znać:tak:&&&&&&&&&&&&&&&

NADZIEJA- ja nie wiem w czy dzieci przeszkadzają,zeby np.wyjechac na wakacje-my pojechalismy rok temu na tydzień do Grecji z dziecmi to znajomi nam sie dziwili-z dziecmi na wakacje????????????na wakacje sie jedzie zeby odpocząć!!
a my odpowiadalismy,ze te wakacje i wyjazd jest wlasnie dla dzieci a my sie juz naodpoczywalismy i nalezelismy plackiem i nam tego nie brak..

dokladnie dla kazdego jest wazne cos innego.

OLI- mam nadzieje,ze Wasze marzenia sie spelnią i bedziecie miec wspolną 3-jeczkę -&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to.

co Wam powiem-ten gin do ktorego dzis ide jak sie dowiedzial ode mnie ,ze staramy sie o ....3 dziecko to powiedzial tak
cytuje"rozumiem ,ze zalozyla pani nową rodzine i chce pani miec wspolne dziecko z obecnym mężem??"

a ja :szok::szok::wściekła/y:noż kuzwa!!!pomyslalam...
ale powiedzialam mu-nie,jestem z moim mężem 13 lat a po slubie prawie 8 i to bedzie nasze wspolne 3 dzicko a w sumie 4 bo jedno stracilismy....

powiedzial ,ze jest b.zdziwiony bo dzis to 1 dziecko to szal a 2 to juz max

a ja mu na to-ze nie czujemy z mężem ze robimy cos szczegolnego i cos czemu nalezy sie tak dziwic-kazdy ma marzenia i je realizuje...my stawiamy na rodzinę a wciąż czujemy ,ze nie jest w komplecie ...

no to jak gin tak reaguje to co dopiero "normalni" ludzie .....:sorry::eek:

Aż się wierzyć nie chce, że macie takie doświadczenia przykre...ludzie naprawdę potrafią być podli. Może dlatego, że pracuję z małymi dziećmi i wśród obób które kochają dzieci, to mi się nie zdarza słyszeć takich tekstów. Jak ktoś zaciąży to się wszyscy cieszą i otaczają szczególną opieką - na to wszystkie zasługujecie, a nie na głupie komentarze. Przykre to jest.

Dziewczyny, nie warto sie przejmować głupimi komentarzami. Swoja droga my tez planujemy trójeczkę :-)

Ale się zdenerwowałam właśnie :wściekła/y: 22 listopada zamówiłam na allegro suszarkę do włosów 9na prezent dla mamy). Mieli napisane, że czas realizacji do 3 dni roboczych. Długo nie przychodziła więc napisałam do sprzedawcy maila z prośba o wyjaśnienie, nie dostałam odpowiedzi, więc napisałam jeszcze 2 razy - zero odzewu. Suszarka przyszła dziś, po 2 tygodniach, ale wystawiłam mu negatywny komentarz na allegro, to on wiecie co zrobił??? Wystawił negatywa i napisał "Niestety bardzo niewyrozumiały klient woli otrzymywać maile niż towar. Fakt opóźnienie było jest ono spowodowane wzrostem zamówień przedświątecznych. Ogólnie nie polecam" :no::wściekła/y: No normalnie ciśnienie mi skoczyło!!! Zachował się jak cham i zwala na mnie, że go zadręczam mailami, a odpisac to nie łaska! No żesz k****.

TONYA- no widzisz,takie teksty niektorzy maja i co zrobisz-olać trzeba bo inaczej mozna sie zdolować...
a Ciebie tak piersiątka bolą????????? ja tylko mam bordowe brodawki jesli chodzi o piersi

kahaka na palantów nie ma rady, ale z tego co wiem to możesz się odnieść do tego negatywa i napisac pod nim swój komentarz tak dla innych, żeby nie myśleli, że kiepski z ciebie klient

reklama
witam wszystkie,
normalnie nie moge jak czytam to co piszecie.
Co kogo powinno obchodzic ile chcecie miec dzieci, to tylko wasza sprawa i nikt nie ma prawa sie w to wtrącać. Wkurzają mnie takie opinie że sobie życie zmarnujesz jak bedziesz mnieć dziecko.

My z mężem też długo czekaliśmy bo praca nie pewna a teraz i tak bez pracy zostane i trzeba bedzie sobie jakos poradzić i najważniejsze żeby było wsparcie nawet nie od najbliższych tylko od męże nieraz wystarczy.
Chociaz mój to troche w panike wpadł bo jak sobie poradzimy, próbuje mu wytłumaczyc ze teraz to dla mnie ważniejsze jest zdrowie a nie praca ale on tego nie rozumie.

A co do objawów to ja mam normalnie chyba książkowe bo i mdłości i senność nerwowość a o bólach piersi to nawet nie pisze bo jakaś masakra, bola okropnie.

Do góry