reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam, ale rozpisalyscie sie od wczoraj...

witam nowe sierpniowe ciezaroweczki, oli jak tam twoje cisnienie?
nas wczoraj zasypal snieg, miasto sparalizowane, autobusy,pociagi, samoloty nic nie dziala... a ja oczywiscie musialam po pracy jechac do veta ( w domku nie tylko ja jestem w ciazy ale i moja sunia) jechalismy do veta ok 40 min (normalnie ok 10), oczywiscie vet tez utknol wiec jeszcze na niego czekalismy godzine. Zmarznieta i zmeczona wrocilam do domku, szybki objadek i poszlam spac... ( ta sennosc mnie dopada w ciagu 15 sekund, wszystko jest ok a tu nagle musze spac bo umieram occzy mi sie zamykaja i koniec jakby ktos jakis przelacznik nacisnol) objaow wciaz niemam (poza sennoscia i nerwami) cycki sa takie jak zawsze... brzuch tez mnie nie boli...(czy to nie dziwne??)
zycze milego dnia bede popoludniu...

reklama
czesc babki ...ja wczoraj zniknelam bo jak mąż wrocil po 17 to ja sie polozylam ,wzielam lutke a o 18.30 poszlam siusiu i na papierze bylo troche malinowej ,jasnej krwi:-(lzy same lecialy ,zielam drugą lutke i lezalam plackiem,balam sie oddychac ...po 20 juz nie bylo krwi tyklo przy glebszym podcieraniu takie brązowe,niewielkie "plamienie" poszlam spac przed 21 ,zeby nie myslec,brzuch mnie tak ciągnąl,pobolewalo podbrzusze ,ze wzielam no-spa po pol h przeszlo lekko ,na tyle ,ze moglam zasnąć..nocka minela w miare spokojnie..2 razy sie obudzilam ,ale dosc szybko zasnelam...teraz jak bylam w wc to mialam takie brudzenie na papierze niewielkie...

zielam lutke i zaraz sie poloze przed tv...

na 11.45 mam wizyte u mnie w miejscowosci u gina,zrobi mi usg i z jednej str.nie moge sie doczekac a z drugiej boję sie ,ze nic jeszcze nie zobacze...

jesli jestem w ciąży to dzis mam 5tydz.3 dzień od ostatniego @

teraz podbrzusze pobolewa i lewa strona,brodawki nadal bordowe.

pozdrawiam Was!!milego dnia i spokoju!!

witam nową mamuśkę:tak:

mama, biedactwo, to się nastresowałas! :dry: mam nadzieje, że gi rozwieje wszelkie wątpliwości i będziesz spokojniejsza.
eskalija, witamy :-D
kamilaedi, Ty przynajmniej jestes senne i nerwowa, hehe :-) a u mnie dalej WIELKIE NIC!!! Nawet najmniejszego bólu piersi...
Ja sobie dzis poczytam i porobię z origami ozdoby choinkowe :-D

Eskalija witaj!!:) pisz jak u Ciebie z objawami wizyta itd:):)Pozdrawiam:)
MAMA 3 mam kciuki martwie sie o Ciebie daj znać zaraz po wizycie mam nadzieję że wszytsko w porządku będzie :*:*
Kahaka ja skończyłam wczoraj ze stroikami teraz tylko do siebie cza zrobic i do rodzinki ale to juz ligt...:) NO i wiesz my tez czekamy na wizyte i wiem jakie to nurtujace ale damy radę:-)
Moniek moje piersi zaczynaja byc gigantyczne no i bolą;/ a mąż załamany że tylko popatrzeć może:-p
A ja dziś po wyniki liczę, że wszystko w porządku:tak: miałam pójść na badania ( morfologie mocz i glukozę) ale jakos weny nie miałam tak dobrze mi sie leżało w łożeczku:)
Miłego dzionka laseczki:-)

KAHAKA- no stres byl ogromny wczoraj...
SAGAA- dam znac zaraz po wizycie jak tylko dojade do domku...

prosze o trzymanie &&&&&&&& bo boje sie ,ze nic nie bedzie widac i dopiero sie zestresuje...

a ja mam chyba objaw bo co chwile biegam na siusiu...

Witajcie Kochane !
Wybaczcie że tak rzadko pisze, nie można Was na jeden dzień opuścić bo nie idzie nadrobic :(...
Mi dzień zaczął sie nie za rewelacyjnie :/ wstałam o 6.30 zawiozłam meża do pracy, wróciłam do domu i zaczełam sie szykować do szkoły (chodze na kurc norweskiego) noooo i auto mi zaczeło nieżle szaleć, zakorkowałam pół miasta ( o tej godz. jest spory ruch - wszyscy do pracy...) auto mi skakało jak żaba (siara jak nie wiem) na szczescie dojechalam po ciężkich próbach do sklepu i tam czekałam na męż który na szczeście nie robił dzisiaj na wyjeżdzie :) Teraz siedze w domu i chyba zabiore się za szorowanie łazienki - trzeba odreagowac !!! MASAKRA.........

Witam nową mame :):)

mama moge sobie tylko wyobrazić co biedna czułaś i przeszłaś wczoraj !!! Trzymam bardzo za Ciebie &&&&&&&&&& - wszystko bedzie dobrze!!!! Musimy wszystkie dotrwać w tym składzie !!!!!

Pozdrawiam !!! :*

NADZIEJA- no to mialas przygode z autem:eek:ja co dzien jak odpalam auto to sie zastanawiam czy do przedszkola dojade i wrocę jak zawożę dzieci...także wiem o czym piszesz choc moje auto nie skacze jak żaba;-)

mam nadzieje,ze bedzie si po wizycie,oj mam nadzieję:tak::sorry2:

SAGAA- dziekuje za wsparcie wierz mi,ze ja też siedzę jak na szpilkach:sorry:....

OLI- cześć ,juz niedlugo bedziesz w domku i odreagujesz:tak:a my sie bardzo cieszymy ,ze Wam sie udalo powiekszyc rodzinke:tak::-):-) ludzmi sie nie przejmuj-ja wciąż slysze-:szok::szok::szok::szok::szok:chcesz 3 dziecko???przeciaz bralas hormony dziecko moze byc chore....po co Ci to ,masz odchowane dzieci.....troje dzieci to patologia....

i takie tam ,ale olalam to bo nik z tych ludzi mi nie da na utrzymanie naszego dziecka i nikt nie dal nikomu prawa do osądzania innych ,dlatego przestalam rozmawiac w realu o naszych planach powiekszenia rodziny bo kompletnie nie znalazam zrozumienia-mam je na bb i u mąża...nawet moja rodzina nie wie,ze sie staramy,tylko siostra.

tak wiec kochana tylko spokoj nas uratuje...i dbanie o nasze ognisko domowe,zapewnienie dzieciom szczesliwego dzieciństwa i dozgonnej przyjazni jaką do rodzeństwo:tak:

reklama
MAMA Jak mnie bęzie stać i zdrowie mi bedzie dopisywac tp trójeczka musi być !!:) Ludzi są przyksi po rpostu albo zazdroszcza bo ich nie stać albo sa bezdusznikami i maja serca z kamienia idioci Ci co Ci to powiedzieli <szok>!!
Ja ide po wynik troche sie boje;/

Do góry