reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Oli, olej tych co tak gadają, niech Cie pocałują w pupę :-D
moniek, ja według OM jestem w 5t3d, ale owu miałam później, więc w rzeczywistości 4t4d.
kasica, mnie piersi nie bolą w ogole...Zresztą jak już pisałam objawów nie mam żadnych. No może jak te cycochy scisnę to cos czuję :-D

witam dziewczyny norlmalnie nie moge nadrobic zaległości piszecie jak szalone,
troche poczytałam i wy w wiekszosci miałyscie normalne podejrzenie o ciąze poprostu @ sie spoxniała.
A ja to wogóle miałam zaskoczenie. Bo nie mialam regularnych @ i ostatni @ miałam 24wrześien.
Byłam u koleżanki na kawie i mnie wysłała po test, wyszły dwie krechy poleciałam po drugi i tez dwie.
Byłam święcie przekonana że gdzies juz z 8tydz bedzie na dzien robie nia testu, poszłam do lekarza a on mi tu że 4.
Nie macie pojęcia w jakim ja szoku byłam.
no ale jutro ide do gin zobaczyć jak sie rozwija fasolka.
Do jutra:-)

kahakaja tez 4t4d. Mamy ciaze w 1 wieku :)
Oli aa no chyba ze tak :))))) A rola babci tez fajna:-D
kasica no to mialas niespodzianke :-D

musia, ale super, że równo idziemy :-D ja miałam OM 29.10, ale mierzyłam temp i wzrost miałam dopiero 21 dc, więc owu miałam około 16-17 listopada. Teraz tylko musze czekać do 14 gru na wizytę. Nie cierpię czekania...Cały ostatni rok był jednym wielkim oczekiwaniem.

Witam wszystkie

Dołaczam do waszej grupy gdyz jestem w 6 tygodniu ciaży i chetnie podziele sie swoimi doswiadczeniami , ma nadzieje ze szybko upłynie nam te pozostale 8miesiecy

Ostatnia edycja:
reklama
Witam bardzo porannie. Zauwazylam w końcu u siebie pierwszy objaw he he a mianowicie powiększone piersi. Śmiałam się dzisiaj do męża, że mam piersi jaki sylikonowe - duże i okrąglutkie :-). No a ta odliczanka jak dla mnie jest super sprawa. Miłego dnia!!!

Do góry